Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:22 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Moarte suspectă în localitatea Valu lui Traian

ro

09 Jan, 2014 20:23 2329 Marime text
Viorel Cosma locuia singur în Valu lui Traian deoarece divorțase de soția sa în 2011 și era cunoscut în localitate ca fiind consumator de alcool.
„Suntem divoțați din 2011, am primit un telefon în care mi s-a zis că este mort.” a spus soția decedatului.
 
Deoarece trupul neînsuflețit al bărbatului prezenta urme de violență și sânge în momentul în care a fost găsit, oamenii legii s-au alertat și au deschis o anchetă. Potrivit vecinilor, în urmă cu câteva zile Viorel Cosma ar fi fost implicat într-o altercație și a fost bătut de câțiva prieteni de pahar. Polițiștii au identificat mai mulţi suspecți pe care i-au audiat. Din primele cercetări se pare că bătaia ar fi survenit pe fondul unei neînțelegeri în privința unei lanterne.
 „A fost transportat trupul neînsuflețit la morga cimitirului central în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor ce au dus la producerea decesului.” a declarat Bogdan Păduraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța.
 
Oamenii legii nu exclud nici varianta unui deces survenit în urma unor probleme de sănătate. Viorel Cosma suferea de o afecțiune a ficatului care în ultima perioadă se pare că s-ar fi agravat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii