Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:19 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Valu lui Traian, județul Constanța, a cumpărat mobilier pentru sala de sport (DOCUMENT)

ro

06 Apr, 2024 16:26 1455 Marime text
  • Atribuirea a avut loc pe 1 aprilie 2024, firma câștigătoare fiind Office Pro Media SRL

Primăria Valu lui Traian, județul Constanța, a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, care vizează achiziția de materiale didactice pentru săli de sport (lotul 2) din cadrul proiectului cod F-PNRR - Dotări - 2023 -0849 - Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ.

Atribuirea a avut loc pe 1 aprilie 2024, firma câștigătoare fiind Office Pro Media SRL, cu o valoare de 71.876 lei.


Identificarea proiectului: Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar din comuna Valu lui Traian, județul Constanța, cod F-PNRR-Dotări-2023-0849 în cadrul apelului Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe prin PNRR Pilonul VI. Politici pentru noua generație/ Componenta C15 Educație/Reforma 4. Crearea unei rute profesionale complete pentru învățământul tehnic superior/Investiția 13. Echiparea laboratoarelor informatice din școlile de educație și formare profesională (EFP) și/Investiția 14. Echiparea atelierelor de practică din unitățile de învățământ profesional și tehnic și Reforma 5. Adoptarea cadrului legislativ pentru digitalizarea educației/Investiția 9. Asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ precum și Reforma 6. Actualizarea cadrului legislativ pentru a asigura standarde ecologice de proiectare, construcție și dotare în sistemul de învățământ preuniversitar/Investiția 11.Asigurarea dotărilor pentru sălile de clasă preuniversitare și laboratoarele/atelierele școlare.
Contract de finanțare nr. 808DOT/2023 încheiat cu Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.
 

Citește și:

Primăria Costinești se digitalizează cu bani din PNRR. Sistemul informatic integrat, furnizat de Integrisoft Solutions SRL (DOCUMENT)


Despre Office Pro Media SRL

Firma este fondată în anul 2002, iar pe anul 2022, au fost raportați 6 salariați, cu o cifră de afaceri de 2 milioane de lei și un profit de 205.574 lei. Sediul social este în București, pe Șoseaua Iancului nr. 128. Asociați în firmă sunt Cătălin Iancu – 80% și Georgian Laurian Lupu – 20%. Cătălin Iancu mai apare în compania Birotica Intermed Distribution SRL.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii