Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:45 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garanţii pentru Spitalul CFR

ro

25 Jul, 2013 14:01 2408 Marime text
Spitalul CFR Constanţa nu va pune lacătul pe uşă. Invitat la emisiunea “Radiografie Zilei”, managerul unităţii medicale a declarat că este convins că autorităţile nu vor sista activitatea spitalului. În ceea ce priveşte plata restanţelor, pe de altă parte, lucrurile nu sunt atât de simple...

„În întâlnirea pe care am avut-o la nivelul Ministerului Sănătăţii, am primit toate garanţiile că nu vor închide spitalul. Şi nu cred că îşi permit... nu cred că se va întâmpla asta. Ba mai mult, ANAF-ul nu are niciun interes să pună lacătul pe unitate, dimpotrivă, ar trebui să ne lase să producem, să îşi mai recupereze ceva. Şi cred în a treia soluţie: poate ne mai scutesc de penalităţi, de dobânzi, să rămânem numai cu debitul real.”, a declarat Dorel Oprea, manager Spital CFR Constanţa.

Mai mult, parlamentarii constănţeni ar putea veni în sprijinul unităţii medicale.

„S-a luat legătura, şi prin intermediul conducerii Federației, cu o mare parte din parlamentarii constănţeni şi şi-au exprimat sprijinul şi au spus că vor face toate demersurile care ţin de dânşii.”, a declarat Nicolae Manea, lider SANITAS.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii