Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:11 24 05 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Carmen Mihaela Pop R, șef serviciu la MTI-SRP, la Spitalul Clinic de Căi Ferate Constanța, deține un teren și două case (DOCUMENTE)

ro

24 Jan, 2022 00:00 1195 Marime text


Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

Astăzi prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Carmen Mihaela Pop R, șef serviciu la MTI-SRP, la Spitalul Clinic de Căi Ferate Constanța, documente preluate de pe site-ul Spitalului Clinic de Căi Ferate Constanța.

În ultima declarație de avere, depusă pe 20 mai 2021, a menționat că deține o parte dintr-un teren agricol, dobândit în anul 2017 prin contract de vânzare-cumpărare, o parte dintr-o casă de locuit dobândită în anul 2012 prin contract de vânzare-cumpărare, construcția casei începând în anul 2014 și încă o casă de vacanță, dobândită prin contract de vânzare-cumpărare în anul 2019.

La categoria „Debite, ipoteci, garanții emise în beneficiul unui terț, bunuri achiziționate în sistem leasing și alte asemenea bunuri, dacă valoarea însumată a tuturor acestora depășește 5.000 euro”, Carmen Mihaela Pop R a menționat un creditor – soțul acesteia, contractat în anul 2013, pe o perioadă nedeterminată, în valoare de 50.000 lei.

La categoria „venituri ale declarantului și ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Carmen Mihaela Pop R a menționat venituri astfel: drepturile sale salariale în valoare de 73.244 lei, drepturile salariale ale soțului acesteia, de la S.C. Nibaco SRL, în valoare de 48.000 lei și alocația copilului în vârstă de 1.440 lei, precum și bursa de merit a acestuia în valoare de 1.600 lei. De asemenea, a declarat venituri realizate din funcția de reprezentant MT pentru Spitalul General CF Galați – 1.968 lei, Spitalul Clinic CF Oradea – 1.540 lei, Spitalul General CF Simeria – 1.320 lei, Spitalul Clinic CF Witting - 1.434 lei, Spitalul Clinic CF Constanța – 550 lei, Spitalul Clinic CF nr. 2 – 1.026 lei și S.C. Telecomunicații CFR SA – 4.800 lei.

În declarația de interese depusă pe 20 mai 2021, Carmen Mihaela Pop R a menționat că deține calitatea de membru în Consiliul de Administrație a Spitalului General CF Galați, calitatea de membru în CA în cadrul Spitalului General CF Oradea, venitul de la cele două unități medicale reprezentând 1% din indemnizația managerului/ședință.

De asemenea, a precizat calitatea de membru supleant în CA al Spitalului Clinic CF Nr. 2, precum și în cadrul Spitalului Clinic CF Constanța, venitul fiind reprezentat de 1% din indemnizația managerului/ședință, la care participă.

A menționat și calitatea de membru în Sindicatul Pro Lex.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese aparținând lui Carmen Mihaela Pop R. 


Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii