Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:01 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Liliana Mînzat, asistent șef în cadrul Spitalului C.F. Constanța, deține jumătate dintr-un apartament și un autoturism (DOCUMENTE)

ro

11 Feb, 2022 00:00 1844 Marime text


Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

Astăzi prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Liliana Mînzat, asistent medical șef al secției de Neurologie a Spitalului Clinic de Căi Ferate Constanța, documente preluate de pe site-ul Spitalului Clinic de Căi Ferate Constanța.

În ultima declarație de avere, depusă pe 2 iunie 2021, a menționat că deține 50% dintr-un apartament, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare.
Totodată, a precizat că deține un autoturism marca Hyundai, model i30, an de fabricație 2009, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare.

La categoria „Venituri ale declarantului și ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Liliana Mînzat a menționat venituri astfel: drepturile sale salariale în calitate de asistent medical al Spitalului Clinic C.F. Constanța în valoare de 62.551 lei și drepturile salariale ale soțului acesteia pentru prestația depusă ca șef mecanic al ARSVOM, în valoare de 55.384 lei.

În ultima declarație de interese depusă pe 2 iunie 2021, Liliana Mînzat nu a menționat niciun interes.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese aparținând Lilianei Mînzat.

Sursa foto: Pixabay
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii