Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:29 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lansarea documentarului „Adrian V. Rădulescu – ctitorul”, la Sesiunea științifică PONTICA 52 (VIDEO)

ro

05 Dec, 2019 12:08 5058 Marime text

În avanpremiera evenimentului ce avea să se concretizeze pe 5 octombrie 2018, chiar de Ziua Mondială a Educației, cotidianul ZIUA de Constanța a desfășurat o amplă campanie mediatică, purtând titlul #AdrianV.Rădulescu, ctitorul.

Rod al acestei campanii și al numărului impresionant de fotografii inedite puse la dispoziție de conducerea Muzeului de Istorie Națională și Arheologie din Constanța, dar și de familia istoricului, conducerea ZIUA de Constanța decidea realizarea, în premieră, a unui film documentar despre ctitoriile istoricului, directorului, primarului, prefectului și rectorului Adrian V. Rădulescu.

Astfel lua naștere, la casa de producție IMAGO STUDIO, primul documentar finanțat de un ziar constănțean, film ce a fost lansat la Sesiunea științifică PONTICA 52 și apoi vizionat în cele mai importante instituții publice constănțene.

Urmăreşte aici înregistrarea video a Sesiunea științifice PONTICA 52!




Citeşte şi:

LIVE TEXT PONTICA 52. Muzeul de Istorie Națională și Arheologie, pentru trei zile, în centrul atenției arheologilor și istoricilor (galerie foto+ video)

 


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Comentarii








Cele mai recente postari