Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:37 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua când visele au prins contur Rugby-ul i-a îndulcit viața unui copil sărman din Campusul Social „Henry Coandă"

ro

15 Feb, 2013 21:48 2090 Marime text

copil1.jpgIeri a fost una dintre cele mai fericite zile din viaţa lui Sorin Păun, un copil oropsit, în vârstă de zece ani, care locuieşte alături de familia sa în Campusul Social „Henry Coandă" din Constanţa.

Visul său cel mare este să se facă rugbyst, însă părinţii săi, care nu o duc strălucit, nu au putut până acum să-i aducă această bucurie puştiului. A intervenit însă Florin Ţugurel, directorul regional de dezvoltare Dobrogea al Federaţiei Române de Rugby, care a fost acasă la copil de sărbătorile de iarnă 2012 şi i-a promis că îl va duce la rugby. Ieri, cuvintele lui Ţugurel au devenit fapte, Sorin Păun fiind integrat în grupa Under-10 pregătită de Dumitru Barbu la Clubul Sportiv Cleopatra Mamaia. „Sorin s-a bucurat foarte mult. Pe unii dintre noii săi colegi îi cunoştea, aşa că nu vor fi probleme de adaptare. Mama băiatului mi-a spus că încă de la ora 12.00 se pregătea, plin de emoţie, pentru fericitul eveniment care avea să urmeze în viaţa sa", a spus Ţugurel.

copil2.jpg

Meciuri transmise pe Internet

În altă ordine de idei, oficialul federal se ocupă în aceste zile de punerea pe roate, pe Internet, a unui canal care să transmită meciuri de rugby ale echipelor constănţene, la toate categoriile de vârstă, de la copii la seniori. „Intenţia mea este să preiau partidele în direct, dar, dacă nu se va putea, le voi înregistra şi le voi transmite după o oră. De asemenea, vreau să difuzez şi partide mai vechi", a declarat Florin Ţugurel.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii