Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:38 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liga a 4-a CS Poseidon Limanu - 2 Mai și-a asigurat titlul de campioană și va disputa barajul de promovare în Liga a 3-a

ro

25 May, 2019 17:46 4072 Marime text
Echipa de fotbal CS Poseidon Limanu - 2 Mai și-a asigurat titlul de campioană în ediția 2018/2019 a Ligii a 4-a a județului Constanța, întrecerea de seniori.

Astăzi, în penultima etapă, a 33-a, a campionatului, jucătorii pregătiți de Cristi Petcu și Erdinci Cogali, lideri în clasament, au întâlnit în deplasare CS Năvodari, a doua clasată, iar scorul înregistrat la final, 1-1, i-a asigurat matematic formației Poseidon câștigarea campionatului.

Pentru oaspeți a înscris Alexandru Țugui, în minutul 2, iar echipa din Năvodari a egalat zece minute mai târziu, tot din lovitură de pedeapsă.

Echipa oaspete a început meciul cu: Maxim - Crețeanu, Zaharia, Pârvulescu, Brais - Țugui, Erdinci Cogali, Pazmangiu, Bolat - Enis Cogali, Zgubea. Au mai jucat: Bândar, Vasile și Stroe. 

Poseidon a acumulat 77 de puncte și nu mai poate fi depășită în clasament în ultima etapă.

În continuare, CS Poseidon Limanu - 2 Mai va disputa barajul de promovare în Liga a 3-a, contra reprezentantei județului Tulcea, Pescărușul Sarichioi, care va găzdui turul dublei manșe, pe 15 iunie.

Sursa foto: Facebook 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii