Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:38 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Vremea potrivnică a împiedicat desfășurarea normală a meciurilor de la Liga a 4-a. Etapa de la Liga a 5-a, amânată

ro

19 Nov, 2023 12:25 1158 Marime text
 
Vremea potrivnică din județul Constanța a împiedicat și desfășurarea normală a partidelor din fotbalul de la Ligile a 4-a și a 5-a.

Astfel, din etapa a 17-a de la Liga a 4-a, s-au desfășurat numai trei partide: Poseidon Limanu 2 Mai – CS Agigea 2-5, CSO Murfatlar – Danubius Rasova 1-3 și Farul Tuzla – CSC Mihail Kogălniceanu 3-0.      
 
Meciurile Viitorul Hârșova – Viitorul Cobadin, CSO Ovidiu – Știința ACALAB Poarta Albă, Victoria Cumpăna – CS Năvodari și CS Lumina – Portul Constanța au fost oprite de către arbitri, din pricina vremii și vor fi reprogramate, întrucât nu a fost posibilă nici reluarea lor, potrivit regulamentului, după 24 de ore.

Confruntările Sparta Techirghiol – Viitorul Pecineaga și CS Medgidia – CS Eforie au fost întrerupte la scorurile de 6-0, respectiv 5-1, oaspeții nemaiavând, pe parcursul partidei, numărul de jucători regulamentar, din pricina accidentărilor.

Confițiile meteo potrivnice au amânat și etapa de la Liga a 5-a, în cele trei serii.  

Sursa foto: Facebook (AJF Constanța)

Citește și:


Liga a 4-a Constanța
CS Agigea a învins Viitorul Hârșova, care a coborât pe locul doi. Rezultatele etapei a 16-a

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii