Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:50 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionuţ Stănescu - „Sper să arătăm o altă faţă“ HC Dobrogea Sud şi Dunărea Călăraşi se duelează duminică în Sala Sporturilor

ro

22 Sep, 2018 00:00 1570 Marime text
Sala Sporturilor din Constanţa găzduieşte duminică, 23 septembrie, de la ora 17.30, meciul de handbal masculin HC Dobrogea Sud - Dunărea Călăraşi, din etapa a treia a Ligii Naţionale.
 
În cele două partide jucate până acum, echipa de pe litoral a acumulat trei puncte, având o victorie şi o înfrângere, în vreme ce Dunărea contabilizează patru puncte, după un succes şi un egal. „Am câştigat la Buzău (n.r. în etapa trecută), dar jocul nu a fost cel aşteptat. Banca mai lungă şi experienţa ne-au ajutat să ne impunem în ultimele 10 minute. Mai este de lucru. Sper să arătăm o altă faţă la meciul cu Dunărea Călăraşi şi să obţinem prima victorie acasă“, a declarat Ionuţ Stănescu, preşedintele HC Dobrogea Sud, pentru site-ul oficial al clubului. Meciul este transmis în direct de TVR1. Biletele de intrare la partidă costă 10 lei şi sunt disponibile în reţeaua Entertix, online pe site-ul entertix.ro şi, în ziua meciului, la casa de bilete de la Sala Sporturilor.
 
În etapa a treia a Diviziei A de handbal feminin, seria A, CSU Neptun (locul 3, cu 3 puncte) joacă în deplasare contra liderului cu şase puncte al ierarhiei, AHCM Slobozia, duminică, 23 septembrie, de la ora 12.00. În competiţia similară masculină, se dispută prima etapă a noului sezon. HC Dobrogea Sud II a evoluat ieri, iar sâmbătă, 22 septembrie, de la ora 11.30, este programată confruntarea CSM Bucureşti Diva - CS Medgidia.
 
Citeşte şi:
 
UPDATE. Imagini de la eveniment Cu ce scor s-a încheiat meciul HC Dobrogea Sud II - CSM Ploieşti (galerie foto)
 
Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii