Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:19 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul vrea să marcheze în premieră în deplasare în acest sezon și să învingă FC U Craiova 1948, echipă pregătită de Adrian Mutu

ro

27 Aug, 2021 00:00 3464 Marime text

 
  • În runda precedentă, Farul a învins pe teren propriu Dinamo cu 3-0, în timp ce formația din Bănie a pierdut în fieful lui CS Mioveni, scor 0-1.
 
Farul Constanța susține vineri, 27 august, de la ora 21.00, meciul din etapa a șaptea a Ligii 1, întâlnind în deplasare nou-promovata FC U Craiova 1948, care e pregătită de Adrian Mutu.
 
În clasament, echipa de pe litoral (manager tehnic, Gică Hagi) se află pe locul patru, cu 11 puncte, după trei victorii, două egaluri și un eșec, golaveraj 6-1, în timp ce trupa din Bănie ocupă poziția a noua, cu șapte puncte. În runda precedentă, Farul a învins pe teren propriu Dinamo cu 3-0, în timp ce formația din Bănie a pierdut pe terenul unei alte nou-promovate, CS Mioveni, scor 0-1.
 
„Din câte am văzut, FC U Craiova este o echipă foarte bună. Au suporteri înflăcărați, un antrenor foarte bun, dar și jucători valoroși. Nu va fi ușor de câștigat, dar noi ne dorim cele trei puncte și vom da totul pe teren ca să ne impunem. Avem un moral ridicat după victoria cu Dinamo. Am făcut un meci foarte frumos, am marcat multe goluri, beneficiind și de sprijinul publicului, și suntem bucuroși că am câștigat la scor“, a declarat atacantul George Ganea.
 
„Știm că ne așteaptă un meci dificil, contra unei echipe care vrea să joace fotbal, dar și noi vrem să evoluăm la fel și să câștigăm. Acomodarea mea la Farul a fost destul de ușoară, ținând cont că îi cunoșteam pe mulți dintre componenții echipei. Am trecut cu bine peste tracul debutului, am fost destul de destins, încercând să-mi ajut echipa și am reușit. Sper să ajut și în continuare. Trebuie să vină și momentul în care vom marca și în deplasare. Noi jucăm să înscriem, să facem diferența, să facem spectacol. Faptul că în primele șase etape am primit un singur gol arată că întreaga echipă și-a făcut treaba defensiv“, a punctat și portarul Marian Aioani.
 
În cele trei partide susținute până acum în deplasare în acest sezon, Farul a remizat cu UTA și Rapid (0-0) și a pierdut cu CFR Cluj (0-1).


Farul II, meci cu Recolta Gheorghe Doja

 
Tot vineri, Farul Constanța II, echipa secundă a Farului, debutează în ediția 2021/2022 a Ligii a 3-a, seria a treia. Formația de pe litoral întâlnește pe teren propriu Recolta Gheorghe Doja, meciul jucându-se, de la ora 18.00, pe stadionul „Gheorghe Hagi“ din Constanța. Aceasta este singura partidă de vineri din etapa întâi în seria a treia, restul partidelor fiind programate sâmbătă, 28 august, de la ora 18.00: FC Voluntari II - Înainte Modelu, SC Popești Leordeni - Gloria Albești, CSM Fetești - ACSM Oltenița și Agricola Borcea - CS Afumați.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța     
 
Citește și:
 
FC U Craiova - Farul Constanţa
Gică Hagi - „Întâlnim o formaţie dintr-o zonă în care există spirit şi orgoliu“ (video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii