Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC U Craiova - Farul Constanţa Gică Hagi - „Întâlnim o formaţie dintr-o zonă în care există spirit şi orgoliu“ (video)

ro

24 Aug, 2021 18:18 7590 Marime text
  • În clasament, Farul se află pe locul patru, cu 11 puncte, după trei victorii, două egaluri și un eșec, golaveraj 6-1.   

În etapa a șaptea a Ligii 1, Farul Constanța joacă în deplasare cu nou promovata FC U Craiova 1948.

Meciul e programat vineri, 27 august, de la ora 21.00.

În clasament, Farul se află pe locul patru, cu 11 puncte, după trei victorii, două egaluri și un eșec, golaveraj 6-1, în timp ce trupa din Bănie ocupă poziția a noua, cu șapte puncte.

Trebuie să exploatăm momentul bun pe care îl traversăm. Avem un început favorabil de campionat. Ne mulţumeşte jocul echipei, dar şi ce se întâmplă în jurul echipei, suporteri, oraş, toată lumea. Trebuie să creştem mai mult, să progresăm, pentru că încă nu am echipa pe care mi-o doresc. Mai avem mult de muncă. Întâlnim, vineri, o formaţie dintr-o zonă în care există spirit şi orgoliu. Joacă un fotbal foarte bun. Trebuie să ne ridicăm şi noi la aceste standarde. Au un antrenor care e un câştigător. Echipa joacă un fotbal ofensiv, plăcut, îşi doreşte să aibă controlul jocului, ceea ce ne dorum şi noi. Cred că va ieşi un meci interesant, bun, iar noi sperăm să fim mai iuţi ca adversarii. Vrem să obţinem un rezultat pozitiv, în primul rând gândindu-ne să câştigăm, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al Farului, care, în Bănie, va conduce din nou echipa constănţeană de pe margine, după cele două etape de suspendare.  

Iată, mai jos, şi ce a mai declarat Gică Hagi la conferinţa de presă de astăzi, dar şi ce au spus şi jucătorii farişti George Ganea şi Marian Aioani.




  
Jucători de la Farul, convocaţi la loturile naţionale

Farul Constanţa are mai mulţi jucători convocaţi la meciuri ale selecţionatelor de seniori, Under-21 şi Under-20 ale României.

Astfel, la seniori, pentru cele trei partide în luna septembrie, toate contând pentru preliminariile Cupei Mondiale din 2022, Islanda - România (2 septembrie, ora 21.45, Reykjavik), România - Liechtenstein (5 septembrie, ora 21.45, Bucureşti) şi Macedonia de Nord - România (8 septembrie, ora 21.45, Skopje), au fost convocaţi Marian Aioani (portar) şi Virgil Ghiţă (fundaş).   

În pregătire pentru Euro 2023, pe care o va găzdui, alături de Georgia, selecţionata U-21 va disputa două amicale, în România, cu Anglia U-21 (vineri, 3 septembrie, ora 21.00, stadion Steaua - București) şi cu Georgia U-21 (marți, 7 septembrie, ora 21.00, stadion „Anghel Iordănescu” - Voluntari), partide la care au ost chemaţi de la Farul Alexandru Georgescu (fundaş) şi Alexi Pitu (mijlocaş).

Şi România U-20 va susţine câteva amicale în această toamnă, la începutul lui septembrie întâlnind Portugalia U-20 (pe 2 septembrie, ora 19.00, stadionul „Anghel Iordănescu”, Voluntari) şi Anglia U-20 (pe 6 septembrie, ora 16.00, St. George’s Park Stadium). De la Farul Constanţa au fost convocaţi fundaşii Darius Grosu, Daniel Bîrzu şi Gabriel Buta şi atacantul Luca Andronache. 

PRECIZĂRI:  

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii