Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:27 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simulare Evaluare Națională 2021 La proba scrisă la limba maternă nu sunt candidați constănțeni

ro

30 Mar, 2021 13:50 1781 Marime text

Dacă ieri, la prima proba scrisă la Limba și literatura română din cadrul simulării evaluării naționale pentru absolvenții clasei a VIII-a, 2021, au participat 4.836 de elevi, astăzi, la proba scrisă la Matematică. s-au prezentat 4.815 elevi. Conform informațiilor furnizate de ISJ Constanța, în niciuna din cele două zile ale simulării nu au fost raportate situații speciale.

Reamintim că la nivelul județului Constanța, 5135 de elevi constănțeni erau așteptați să susțină probele scrise ale simulării Evaluării naționale 2021.

 La nivelul județului au fost stabilite 125 de centre de simulare. În două unități de învățământ nu se susține această etapă: Școala Gimnazială nr. 30 Gh. Țițeica Constanța și Școala Gimnazială Nicolae Maraloi Saraiu. Pentru cei 118 elevi aflați în această situație Inspectoratul Școlar Județean Constanța va organiza simularea în luna aprilie.

Pentru proba scrisă programată mâine la limba maternă, în județul Constanța nu există candidați.
Rezultatele obținute de elevi la simulările naționale sunt comunicate acestora și analizate la nivelul fiecărei clase, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării măsurilor adecvate pentru îmbunătățilea performanțelor școlare.
 
La solicitarea scrisă a elevului sau a părintelui/tutorelui, notele obținute la simulările naționale pot fi trecute în catalog.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii