Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:32 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Un tânăr a fost prins de jandarmi înainte să vândă droguri, în zona Casa de Cultură

ro

16 Oct, 2020 18:30 2432 Marime text

Jandarmii au surprins în zona Casa de Cultură, o persoană care avea asupra lui 12 pliculețe autosigilante transparente cu substanță vegetală de culoare verde, o țigaretă(joint)  și trei folii de aluminiu cu fragmente vegetale de culoare verde, cu miros înţepător,  pregătite de livrare.
          
Vineri, 16 octombrie a.c. ora 11.30, jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în zona Casa de Cultură din Constanța, au observat o persoană care confecţiona o ţigaretă artificială (joint). La vederea echipajului,  a început să se agite, a aruncat pe jos ţigareta și a fugit. A fost somat, s-a oprit și i s-a făcut controlul corporal sumar.
          
 Asupra lui, jandarmii au mai găsit 12 pliculețe autosigilante transparente cu substanță vegetală de culoare verde, o țigaretă (joint) și trei folii de aluminiu cu fragmente vegetale de culoare verde, cu miros înţepător,  pregătite de livrare. A declarat că dorea să vândă pliculețele cu 10-15 lei/bucată  și urma să pregătescă următoarea vânzare, porționând și substanța vegetală din foliile de aluminiu.
      
 Pliculeţele autosigilante, foliile cu substanță vegetală și  ţigareta găsite asupra lui vor fi  predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii