Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:35 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce zice Bosânceanu despre faptul că poliţiştii vor să-i demoleze hotelul (galerie foto)

ro

10 Dec, 2011 01:00 3850 Marime text
03_hotel_hotel.jpgUn hotel de cinci etaje, situat pe strada Străjerului, din municipiul Constanţa, intitulat GEC - Coiciu, ar putea fi dărâmat de oamenii legii, potrivit cărora imobilul ar fi un adevărat pericol public. Nu de aceeaşi părere este şi proprietarul hotelului, George Bosânceanu, potrivit căruia organele de anchetă se află într-o mare eroare.

Ieri, prin intermediul unui comunicat de presă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a informat că Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, prin ordonanţa cu numărul 1577/P/2011, din data de 8 decembrie 2011, a învestit IPJ-ul în luarea tuturor măsurilor necesare, administrative şi organizatorice, pentru asigurarea activităţii de desfiinţare, neîmpiedicată de niciun factor perturbator exterior, a construcţiei neautorizate, de pe strada Străjerului, nr. 56A, din Constanţa.

hotel_hotel_2.jpg „Clădirea în sine prezintă pericol pentru siguranţa populaţiei, întrucât, în cazul unor evenimente de genul seismelor, alunecărilor de teren, sau incendiilor, acest imobil nu este apt să asigure siguranţa ocupanţilor săi şi poate oricând să cadă peste casele apropiate", se mai arată în informarea poliţiştilor. Contactat telefonic, George Bosânceanu, patronul imobilului în cauză, ne-a declarat că anchetatorii sunt într-o „eroare mare". „Ei (nr. poliţiştii şi procurorii) nu ştiu cine este proprietarul clădirii şi nici cine a construit-o. Nu au cerut astfel de documente. Organele de anchetă sunt într-o mare eroare. Clădirea este făcută în baza unui proiect (...) Comunicatul poliţiştilor este doar de dragul de a-mi strica imaginea", a conchis afaceristul Bosânceanu. Nu este de omis faptul că, în urmă cu câteva seri, mascaţii au „năvălit" într-un hotel din Mamaia, (Histria) care îi aparţine tot lui Bosânceanu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii