Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:07 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Erwin Șimșensohn, directorul Teatrului de Stat Constanța, desemnat de Senatul UNITER să preia direcția artistică a Galei Tânărului Actor HOP

ro

08 Feb, 2024 09:59 1706 Marime text
  • „Mi se pare o responsabilitate foarte mare și mă simt foarte onorat de decizia Senatului UNITER ca eu să preiau direcția artistică a ediției din acest an Gala HOP – Gala Tânărului Actor. Le mulțumesc membrilor Senatului pentru încredere și abia aștept întâlnirile cu tinerii actori!”, este mesajul lui Erwin Șimșensohn
 
Uniunea Teatrală din România a anunțat agenda anului 2024.
 
„Pornim, împreună cu breasla teatrală, pe drumul celui de-al 34-lea an de existență UNITER. Un drum provocator, fără doar și poate. Un drum care implică responsabilitate și acuratețe în mânuirea multiplelor fațete teatrale”, menționează UNITER pe site-ul oficial.
 
În acest an, UNITER continuă să deruleze evenimente consacrate precum: Campania Națională „Artiștii pentru artiști”, Gala Premiilor UNITER, Gala Tânărului Actor HOP și Festivalul Național de Teatru.
 
Gala Tânărului Actor HOP, ediția a 27-a, se va derula în perioada 25 – 31 august 2024, la Alba Iulia, pentru a patra oară, în spațiul Teatrului Prichindel și al Casei de Cultură a Studenților.
 
Senatul UNITER a stabilit, în ședință comună, ca ediția 2024 a Galei Tânărului Actor HOP să se deruleze sub direcția artistică a regizorului Erwin Șimșensohn.
 
După această veste, directorul Teatrului de Stat Constanța a postat pe Facebook următorul mesaj:
 
„Mi se pare o responsabilitate foarte mare și mă simt foarte onorat de decizia Senatului UNITER ca eu să preiau direcția artistică a ediției din acest an Gala HOP – Gala Tânărului Actor. Le mulțumesc membrilor Senatului pentru încredere și abia aștept întâlnirile cu tinerii actori!”.
 
Primul eveniment din portofoliul UNITER al anului 2024 este Campania Națională „Artiștii pentru Artiști”, ediția a 20-a, ce va avea loc între 20 martie – 20 aprilie.
 
Gala Premiilor UNITER, locul unde se decernează cele mai importante premii din teatrul românesc, ajunge la ediția cu numărul 32 și va avea loc pe 27 mai 2024. Evenimentul va fi găzduit de Teatrul Național „I.L. Caragiale” din București, în Sala „Ion Caramitru”.
 
În 2024 Gala Premiilor UNITER vine cu noi premii în palmares, după cum urmează:
  • Premiul pentru teatru de animație / teatru pentru copii
  • Premiul pentru muzică originală și sound design
  • Premiul pentru video design
  • Premiul pentru lighting design
Festivalul Național de Teatru închide seria evenimentelor de sub egida Uniunii Teatrale din România. Ediția cu numărul 34 se va derula între 18 – 27 octombrie 2024.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Teatrul de Stat Constanța are patru nominalizări la Gala Premiilor UNITER 2023. Publicul își poate susține favoriții până pe 12 iunie (GALERIE FOTO) 

Teatrul de Stat Constanța a primit cel mai important premiu al Galei UNITER! Seaside Stories, cel mai bun spectacol!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii