Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:24 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier în Tulcea. Un șofer băut a intrat într-un stâlp. O persoană încarcerată

ro

20 Mar, 2020 16:51 1623 Marime text
O persoană a rămas încarcerată și o alta a fost rănită în urma unui accident rutier produs în municipiul Tulcea, din cauza unui șofer băut.

Detașamentul de pompieri Tulcea a fost solicitat în jurul orei 15:40 pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier produs pe strada Alexandru cel Bun din municipiul Tulcea.

În urma accidentului, în care a fost implicat un autoturism, au rezultat două victime, de sex masculin, ambele cu vârste în jur de 60 de ani, potrivit ISU Delta Tulcea.

„O persoană a reușit să iasă singură din autoturism, iar cea de a doua a avut nevoie de descarcerare. Ambele persoane au fost preluate de ambulanțele SMURD și SAJ pentru a fi transportate la unitatea spitalicească din municipiul Tulcea”, precizează ISU.

Oficial de la IPJ Tulcea, despre accident

În după-amiaza zilei de 20 martie a.c., un bărbat de 59 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Alexandru cel Bun, din municipiu, a pierdut controlul asupra direcției de mers si a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto si a unui bărbat de 58 de ani, pasager în același auto.

Conducatorul auto poseda permis de conducere, iar la testarea cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0, 93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetarile continuă.

Sursă foto: IPJ Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii