Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:43 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Logan-ul lui Basescu vs limuzina Preafericitului

ro

31 Jul, 2009 02:46 2549 Marime text
logan ul lui basescu vs limuzina preafericitului 37267 259721
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 03 Aug, 2009 17:56 Imi inchipui cum i-ar sta d-lui Traian Basescu intr-un TICO ! Va place sa va luati de Presedintele Romaniei si restul din jurul lui din doua motive:sunteti platit de cineva interesat sau din propia initiativa pentru "distractia" personala. Este un presedinte de tara si trebuie sa respecte niste coduri de buna conduita, sa fie un exemplu atat pentru ai lui cat si pentru cei din afara tarii.
  • Ion 31 Jul, 2009 12:45 E ridicol sa ceri unui ierarh sa mearga in tico sau dacie de dragul d-nei ziariste,pt.ca la diverse slujbe si evenimente e normal sa ajunga in timp optim si in siguranta.Presedintele o face pt. imagine.Vesmintele stralucitoare anticipeaza a doua venire a Mintuitorului in slava si provin din ritul bizantin.
  • surmelis argentina pusa 31 Jul, 2009 09:03 D-na ziarista Stefania Chermaneanu ,ar trebui sa nu se mai uite la fetele bisericesti ,ca si asa nu sta prea bine cu traditiile bisericii ortodoxe romane.Mai bine s-ar uita in "gradina" orasului Harsova din jud. Constanta care are un primar IRESPONSABIL in persoana d-lui Tudor Nadrag,care nu "vede" necesitatea URGENTA de infiintare a unui CAMIN DE COPII SCOLARI in str. Carsium ,nr. 34 (cladire finalizata in proportie de 87%), pentru a beneficia toti copii scolari de sprijinul statului roman.In proiectele primariei ,mai sus mentionate ,exista unul care se numeste "Centru de zi pentru copii",dar de care va beneficia numai o anumita categorie a copiilor defavorizati social(copii familiilor ai caror parinti sunt la munca este o alta categorie de copii neprotejati,NESUPRAVEGHEATI),ba mai mult este amplasat pe coasta unui deal in apropiere de numai 20 de metri de o PRAPASTIE foarte adanca (se poate vedea la fata locului).Aceasta problema este IMPORTANTA ,nu ce straie luxoase(asa prevede traditia),are preotul "x" sau "y".Nu credeti ca exista copii care MERITA ajutorul celor din jurul lor si care sunt de buna credinta?