Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:04 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce contracte de finanțare nerambursabilă a încheiat Primăria Cerna în 2022

ro

07 Feb, 2023 11:16 1507 Marime text
Sursa foto - Primăria Cerna
  • Pe lista beneficiarilor se află trei parohii.
Comuna Cerna a publicat în Monitorul Oficial al României Raportul anual privind contractele de finanțare nerambursabilă încheiate în cursul anului 2022 în baza Legii 350/2005 privind regimul finanțărilor nerambursabile din fondurile publice alocate pentru activități nonprofit de interes general.
 
Astfel, în domeniul culte, lista beneficiarilor este deschisă de Parohia Cerna, pentru proiectul privind „Lucrările de consolidare structurală și reparații capitale“, valoarea finanțării de la bugetul local cheltuită fiind de 13.500 de lei, iar proiectul fiind realizat parțial.
 
Următoarea pe listă este Parohia Traian, cu proiectul „Lucrări finisare trapeză“, valoarea finanțării de la bugetul local cheltuită fiind de 74.197,25 de lei, iar proiectul fiind finalizat.
 
Nu în ultimul rând, Parohia Mircea Vodă a primit și ea finanțare nerambursabilă, pentru proiectul „Reparație gard biserică“, valoarea finanțării de la bugetul local cheltuită fiind de 49.207,25 de lei, iar proiectul fiind finalizat.
 
Beneficiar al finanțărilor nerambursabile a fost și Asociația Altona Cerna, în domeniul cultură și educație civică, proiectul fiind intitulat „Vă poftim la șezătoare“, valoarea finanțării de la bugetul local cheltuită fiind de 28.000 de lei, iar proiectul fiind finalizat.
 
Totodată, Asociația Sportivă Triumf Cerna, cu proiectul „Promovarea și dezvoltarea sportului în comuna Cerna“, a fost beneficiară în domeniul social tineret și sport, valoarea finanțării de la bugetul local cheltuită fiind de 18.500 de lei, iar proiectul fiind finalizat.
 
Informațiile au fost publicate în Monitorul Oficial al României nr. 15 din data de 26 ianuarie 2023.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii