Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:26 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Ziua Bibliotecarului din România", marcată de Biblioteca Județeană Panait Cerna Tulcea

ro

23 Apr, 2024 15:40 393 Marime text

Sursa foto: Facebook/ Biblioteca Panait Cerna Tulcea



În fiecare primăvară Bibioteca Județeană Panait Cerna din Tulcea sărbătorește „Ziua Internațională a cărții și a drepturilor de autor”, dar și „Ziua Bibliotecarului din România".
 

„Cu acest prilej ne gândim la toți cei cu dragoste de carte, la efortul și talentul cu care îmbogățesc constant patrimoniul cultural universal, oferind astfel clipe de delectare și cunoaștere pentru cei fermecați de magia lecturii”, spun reprezentanții bibliotecii tulcene.

 
Totodată, aceștia apreciază munca și dragostea pentru carte a colegelor și colegilor bibliotecari care îngrijesc delicatele pagini.
 

„Și pentru că a fi bibliotecar înseamnă mult mai mult, lucrul cu copii și diferitele categorii sociale, educație și cultură, diseminarea informației, creativitate și dăruire, le urez „La mulți ani” tuturor, zile frumoase în slujba acestei meserii care trebuie prețuită așa cum se cuvine!


Pentru că am primit două cadouri surpriză de la elevii clasei pregătitoare a Liceul teoretic ”Ion Creangă” Tulcea - prof. Deliu Ancuța, respectiv clasa a XI - a „C” a Colegiului Național „Spiru Haret” - prof diriginte Udrea Mihaela; în numele angajaților „Bibliotecii Județene ,„Panait Cerna” Tulcea le mulțumesc pentru că s-au gândit la noi”, încheie bibliotecarii.

 
Citește și
Eveniment literar la ConstanțaLansarea romanului lui Radu Paraschivescu, la Biblioteca Județeană
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii