Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:42 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Ședință extraordinară a CLM Constanța. Aleșii locali și-au dat acordul pentru achiziția de echipamente pentru școala online

ro

16 Nov, 2020 03:07 3500 Marime text




UPDATE: A început ședința de CLM.

Primarul Vergil Chițac, afirmă că săptămâna trecută a purtat discuții cu toți directorii de instituții de învățământ din municipiu și le-a cerut să pună pe hârtie necesarul de echipamente pentru desfășurarea școlii online.

Ulterior a fost conceput acest proiect, pentru care astăzi aleșii locali trebuie să-și dea acordul.

"Dotarea unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat din municipiul Constanţa cu echipamente IT, în contextul COVID-19" și a cheltuielilor aferente a trecut cu 27 de voturi "pentru".

Astfel, prin aprobarea proiectului „Dotarea unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat din municipiul Constanţa cu echipamente IT, în contextul COVID-19", se aprobă și valoarea totală în cuantum de 50.255.311,02 lei (inclusiv TVA), din care valoarea totală eligibilă 50.221.991,02 lei şi valoare totală neeligibilă de 33.320,00 lei. Totodată, se va aproba și contribuţia de 2% în cuantum de 1.004.439,82 lei, reprezentând cofinanţarea din valoarea eligibilă a proiectului.
 
  • Vergil Chițac, primarul municipiului Constanţa, a convocat pentru astăzi, începând cu ora 13.00, Consiliul local al municipiului Constanţa  în  şedinţă extraordinară, în sala „Remus Opreanu” a Consiliului Judeţean Constanţa.

Pe ordinea de zi semnată de primar și contrasemnată de secretarul general al Primăriei Constanța, cu delegație, Goergiana Gospodaru, este un singur proiect:

Iată despre ce este vorba:

1.Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului „Dotarea unităților de învățământ preuniversitar de stat din municipiul Constanța cu echipamente IT, în contextul COVID-19” și a cheltuielilor aferente;

iniţiator: primar Vergil Chițac
-avize Comisiile de specialitate nr. 1 și nr. 4.

Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta
 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii