Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:03 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce votează consilierii judeţeni în şedinţa de mâine

ro

21 May, 2013 00:00 1338 Marime text
Consilierii judeţeni constănţeni se reunesc, mâine, în şedinţa ordinară a lunii mai, eveniment pe a cărui ordine de zi figurează, până în prezent, 74 de proiecte de hotărâre. Pe lângă câteva zeci de proiecte privind acordarea unor ajutoare financiare către persoane fizice, aleşii vor dezbate mai multe proiecte legate de aprobarea caietului de obiective pentru concursul de proiecte de management pentru mai multe instituţii constănţene. Este vorba despre Muzeul de Artă Constanţa, Direcţia Judeţeană a Distribuţiei şi Exploatării Filmelor Constanţa, Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii şi Biblioteca Judeţeană I. N. Roman.
În ceea ce priveşte bugetele pe 2013, Consiliul Judeţean Constanţa va supune aprobării proiecte privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul acesta pentru Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, pentru Camera Agricolă Judeţeană Constanţa, dar şi pentru Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa. În cazul acesteia din urmă va fi modificată şi lista de investiţii.

Tot în şedinţa de mâine, consilierii judeţeni dezbat un proiect de hotărâre referitor la aprobarea unui protocol de colaborare între judeţul Constanţa şi Regia Naţională a Pădurilor Romsilva, precum şi un proiect privind stabilirea suprafeţelor minime de spaţii verzi şi a numărului minim de arbuşti, arbori, plante decorative şi flori aferente construcţiilor realizate pe teritoriul administrativ al judeţului Constanţa.
Interesant, pe ordinea de zi a şedinţei CJC figurează şi un proiect care priveşte aprobarea documentaţiei tehnico-economice elaborate în cadrul proiectului „Equipment to save our lives” - ESOL pentru realizarea unui helioport, faza Studiu de Fezabilitate. De menţionat este că acest proiect nu este încă disponibil pe site-ul Consiliului Judeţean. În aceeaşi ordine de idei, pe site nu regăsim nici proiectul privind repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale a procentului de 20% din sume defalcate din cota de 18,5% din impozitul pe venit pentru susţinerea programelor de dezvoltare locală, a proiectelor de infrastructură şi a programelor cu finanţare nerambursabilă pe anul 2013.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii