Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:58 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Primăria Constanța anunță programul lucrărilor edilitare din această săptămână

ro

29 Jun, 2020 10:45 1362 Marime text
  • În cartierul Compozitorilor, se pregătește terenul în vederea asfaltării pe strada Nicolae Kirculescu.
Pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Tomis și pe porțiunea delimitată de strada Poporului și bulevardul Mamaia a bulevardului Tomis continuă reabilitarea zonei destinate circulației pietonilor.
 
Pe strada Dumbrăveni din cartierul Palazu Mare continuă reabilitarea infrastructurii pietonale, după finalizarea lucrărilor de modernizare a zonei carosabile.
 
Conform graficului de lucru, în această săptămână, se asfaltează carosabilul pe bulevardul Tomis, între strada Poporului și strada Nicolae Iorga și pe străzile Făgetului, Muncel și Farului, porțiunea cuprinsă între bulevardul Alexandru Lăpușneanu și bulevardul Tomis.
 
În cartierul Compozitorilor, se pregătește terenul în vederea asfaltării pe strada Nicolae Kirculescu.
 
Noi locuri de parcare sunt  în curs de amenajare pe strada Castanilor, între blocurile 9 și 11 și pe terenul delimitat de străzile Dionisie cel Mic și Ștefăniță Vodă.
 
Pentru îmbunătățirea condițiilor de trafic, se montează indicatoare rutiere în mai multe locații din oraș și se recondiționează echipamentele de semaforizare. Totodată, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările asfaltate și la sensurile giratorii.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii