Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:21 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mama celor doi copii care au murit după ce tatăl i-a aruncat într-un baraj din Bacău "Fata dormea. Mi-a arătat-o. Mi-a zis că e ultima oară când o văd"

ro

08 May, 2022 20:25 2849 Marime text
Imagine de la locul tragediei Foto captură video Antena 3Au apărut noi detalii în cazul fetiței de 4 luni și al fratelui său, de 5 ani, care au murit după ce tatăl s-ar fi aruncat cu ei în apele Barajului Berești din Bacău, duminică, 8 mai.


Mama este cea care a alertat autorităţile

Cei doi soţi, în vârstă de 23 şi 30 de ani, s-ar fi luat la ceartă imediat după prânz. Furios, bărbatul a luat doi dintre copii, un băiat de patru ani şi o fetiţă de cinci luni, şi a ameninţat-o pe femeie că se va arunca într-un baraj cu ei. Cel de-al treilea copil al cuplului, un băiat de şase ani, s-a speriat, şi-a luat bicicleta şi a fugit la bunici. 


"A venit acasă, ne-am certat, m-a bătut. Am fugit afară, mi-a luat fata din casă, fata dormea. Mi-a arătat-o. Mi-a zis că e ultima oară când o văd. A chemat băiatul după el. L-a băgat în maşină şi au plecat", a declarat pentru Observatornews.ro mama copiilor. 

Femeia a sunat imediat la 112 şi a cerut ajutor. 

Salvatorii i-au găsit pe cei doi copii, i-au scos la mal şi au început manevrele de resuscitare, însă a fost prea târziu pentru cei doi micuţi.   

Tânăra mamă, în vârstă de 23 de ani ar fi trăit în teroare în ultima perioadă: "Mi-a zis de fiecare dată că dacă îl mai supăr sau fac ceva, o să mă bage în maşină cu tot cu copii şi ne aruncă." 

Bărbatul nu a fost găsit până acum și nu se știe dacă s-a aruncat şi el în apă sau dacă a fugit după ce şi-a omorât copiii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii