Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:59 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat de 49 de ani, găsit mort în propria locuință. Fiul lui, de 21 de ani, reținut

ro

10 Oct, 2023 15:50 1397 Marime text
foto cu rol ilustrativ
Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au fost sesizati, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că un barbat de 49 de ani din Monor a fost găsit inconștient, de către soția acestuia, în curtea imobilului în care locuiește.

A fost constatat decesul persoanei de către un echipaj al ambulanței.


Oficial de la IPJ Bistrița Năsăud 

În seara de 9 octombrie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au fost sesizati, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că un barbat de 49 de ani din Monor a fost găsit inconștient, de către soția acestuia, în curtea imobilului în care locuiește.

În urma intervenției la eveniment a fost constatat decesul persoanei de către un echipaj al ambulanței.

Din investigațiile efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale în timpul nopții a rezultat că, între bărbatul de 49 de ani și fiul acestuia, un tânăr de 21 de ani, ar fi izbucnit un conflict spontan, iar tânărul i-ar fi aplicat mai multe lovituri, cu un levier metalic, tatălui său. Tânărul a fost luat în custodia polițiștilor și condus la audieri.

Avand în vedere cele rezultate din primele verificări, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud care a preluat cercetările în acest caz.

Astăzi, 10 octombrie, în urma audierilor, procurul de caz a dispus reținerea pentru 24 de ore a tânărului de 21 de ani, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, raportat la infractiunea de omor.  Acesta urmează să fie prezentat Tribunalului Bistrița-Năsăud în vederea arestării preventive.


Citește și: 

Crimă într-un hotel din Mangalia!„Loredana a început să aibă coșmaruri și se roagă să fie iertată!“ (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii