Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:50 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie familială în Ploiești Un bărbat de 74 de ani este cercetat pentru omorul fiului său

ro

20 Oct, 2023 20:35 853 Marime text
Un bărbat de 74 de ani din Ploieşti este cercetat pentru omor, victima fiind chiar fiul acestuia, informează, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova.

Conform sursei citate, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.1 Ploieşti au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 74 de ani, din municipiul Ploieşti, cu privire la faptul că l-ar fi ucis pe fiul său, în vârstă de 50 de ani, în locuinţă.

"În baza sesizării, s-a format o echipă complexă de cercetare care s-a deplasat la faţa locului, fiind identificat cadavrul bărbatului, care prezenta o plagă înjunghiată. Trupul bărbatului a fost ridicat şi urmează să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei", precizează IJP.

Surse judiciare au declarat pentru AGERPRES că omorul s-ar fi petrecut pe fondul consumului de alcool şi al problemelor financiare.

"Persoana bănuită a fost găsită la faţa locului, iar la acest moment se află în custodia poliţiei, urmând a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care s-a produs fapta şi a fi luate măsurile legale în consecinţă. În cauză, cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor", mai informează IJP. 

Citește și:

IPJ Cluj: Tânăr arestat preventiv pentru furt calificat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii