Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:29 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bebeluș de 4 luni și un copil de 5 ani au murit. Tatăl s-a aruncat cu ei în apele Barajului Berești din Bacău. Anunțul Poliției

ro

08 May, 2022 15:48 3337 Marime text
Imagine de la locul tragediei Foto captură video Antena 3
Un tată s-a aruncat împreună cu copiii săi în apele Barajului Berești din Bacău.


Din primele informații, un al treilea copil, de 6 ani, a reușit să scape, după ce a fugit cu bicicleta la bunici, atunci când a simțit că viața i-ar putea fi pusă în pericol. Tragedia s-a produs după o ceartă în familie. Bărbatul este în continuare căutat, atât în apele Barajului Berești, cât și pe uscat.


Anunțul Poliției despre nefericitul incident 
 

"Astăzi, la ora 13.10, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 de o femeie de 23 din comuna Păncești despre faptul că soțul ei, un bărbat de 30 de ani, după o ceartă în familie, i-a luat pe cei doi copii, un băiețel de 4 ani și o fetiță de 5 luni, și a amenințat că se va sinucide împreună cu aceștia în baraj.


 Imediat la fața locului a ajuns un echipaj de poliție și la ora 13.26 polițiștii au găsit copiii pe luciul de apă. I-au scos la mal şi au început manevrele de resuscitare.


Manevrele de resuscitare continuate de echipajul de ambulanță, au fost declaraţi decedați. Se fac cercetări", a transmis IPJ Bacău.



Sursa: observatornews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii