Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:16 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Locuitorii din Ovidiu au petrecut la Zilele orasului (galerie foto)

ro

31 May, 2010 03:31 4213 Marime text
ovidiu.jpgFestivalul Cântecului Popular „Elena Roizen" a ajuns la cea de-a treia ediţie

Locuitorii oraşului Ovidiu au serbat, în acest sfârşit de săptămână, Zilele oraşului lor.

Localitatea s-a aflat în sărbătoare timp de două zile, datorită serbărilor dedicate Zilelor oraşului Ovidiu - eveniment ajuns la cea de-a doua ediţie şi a Festivalului Cântecului Popular „Elena Roizen", ajuns la a treia ediţie.

Deschiderea festivităţilor a avut loc sâmbătă, la ora 13.00. La manifestare au fost prezenţi, alături de primarul oraşului, Dumitru Bocai şi consilieri locali, locuitori ai oraşului, veniţi cu mic cu mare în piaţeta Centrului Cultural Ovidiu pentru a participa la eveniment. Serbarea a debutat cu spectacolul susţinut de preşcolarii de la Grădiniţa „Zig Zag", urmat de reprezentaţia susţinută de Teatrul de păpuşi. Nu doar cei mici au fost vrăjiţi de spectacolul organizat pentru ei, ci şi părinţii, bunicii, dar şi ceilalţi oaspeţi prezenţi la eveniment.

Artişti îndrăgiţi, în piaţeta Centrului Cultural Ovidiu

Începând cu ora 17.00 a început Festivalul concurs „Elena Roizen", urmat de un recital susţinut de Trupa Desu Dui Band şi Mirela Pană. De la ora 20.00 au urcat pe scenă Daniela Condurache, Aurel Sava, Romică Ţociu şi Cornel Palade, Ro-Mania şi Hara. Seara s-a încheiat cu o discotecă în aer liber.

Ieri, în cea de-a doua zi a Zilelor oraşului, serbarea a debutat cu un spectacol susţinut de copiii de la Grădiniţa „Licurici". În paralel, de la ora 13.00 s-au desfăşurat şi luptele tradiţionale tătăreşti, care au avut loc la Complexul Sportiv Ovidiu. Au urcat pe scena special amenajată lângă Centrul Cultural Ovidiu şi Ansamblul de dansuri tătăreşti „Kanara", Ansamblul „Muguraşii", artişti de la Societatea de Muzică „Fantastico" din Constanţa, dar şi elevi ai Şcolii Populare de Arte şi Meserii Constanţa, care au susţinut un spectacol de muzică uşoară. De la ora 17.00, a avut loc Gala Laureaţilor pentru Festivalul „Elena Roizen". Au mai urcat pe scenă Ionuţ Apătăchioaie, Sirma Granzulea, Ansamblul Folcloric „Dobrogeanca" Ovidiu, iar apoi a urmat un recital susţinut de Andreea Olariu, Heaven, Tomis Quartet, Anna Lesko şi Direcţia V. Spectacolul a fost prezentat de Mihai Morar şi Daniel Buzdugan.

Primarul oraşului, Dumitru Bocai, ne-a declarat că serbările dedicate oraşului Ovidiu au fost realizate cu sprijinul financiar al sponsorilor, nefiind afectat bugetul local. „Sunt zilele noastre, ale locuitorilor oraşului. Orice om îşi serbează ziua de naştere, aşa şi noi ne-am mobilizat şi am organizat un program de sărbătoare pentru oraşul Ovidiu", a mai precizat primarul.

Serbările oraşului Ovidiu s-au încheiat după ora 22.00, cu un foc de artificii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Nico 11 Jul, 2014 22:34 Buna! Caut un locuitor al acestei localitatii, Ovidiu, numele lui este Ifrim Dumitru. Daca se poate cateva informatii sespre el. Orice informatie este valoroasa. Astept raspunsurile dumneavoastra.