Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:28 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Petroconst SA. A fost convocată Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor

ro

26 Mar, 2024 16:07 545 Marime text

 
  • Pachetul de acțiuni al Petroconst SA este deținut de Dumitru – Ion Cilibia (23,4436%) și de Alți Acționari (76,56%).
 
Consiliul de Administraţie al societăţii Petroconst SA, cu sediul în municipiul Constanţa, convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor la data de 24 aprilie 2024, ora 12.00, pentru toţi acţionarii înregistraţi în Registrul acţionarilor la data de referinţă 3 aprilie 2024.
 
AGOA se va desfășura la sediul societăţii din Constanţa, convocarea făcându-se în conformitate cu prevederile art. 111 şi art. 117 din Legea nr. 31/1990 şi ale actului constitutive.
 
Convocatorul a fost publicat în Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 1.447 din data de 22 martie 2024.
 
Pe ordinea de zi se află:
 
1. Prezentarea şi aprobarea situaţiilor financiare anuale auditate pentru anul încheiat la 31.12.2023 (bilanţ contabil, contul de profit şi pierderi, situaţia fluxurilor de trezorerie, notele explicative la situaţiile financiare anuale) pe baza raportului anual prezentat de Consiliul de Administraţie şi a raportului prezentat de auditorul financiar.
 
2. Aprobarea ca profitul contabil înregistrat la 31.12.2023 să rămână nerepartizat, la dispoziţia societăţii, urmând a se decide la o dată ulterioară asupra destinaţiei acestuia.
 
3. Descărcarea de gestiune a administratorilor societăţii aflaţi în funcţie pentru activitatea desfăşurată în exerciţiul financiar al anului 2023.
 
4. Stabilirea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2024 şi împuternicirea Consiliului de administraţie a-l aplica în funcţie de evoluţia pieţei.
 
5. Stabilirea planului de investiţii pe anul 2024 şi împuternicirea Consiliului de administraţie a-l aplica în funcţie de situaţia financiară a societăţii.
 
6. Mandatarea preşedintelui Consiliului de Administraţie să semneze hotărârile Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor, să îndeplinească formalităţile legale şi ale actului constitutiv privind publicitatea şi înregistrarea acestora la Registrul Comerţului şi oriunde va necesar, putând submandata orice persoană pentru îndeplinirea formalităţilor.
 
Situaţiile financiare anuale, raportul anual al consiliului de administraţie, precum şi propunerea cu privire la repartizarea profitului contabil se pun la dispoziţia acţionarilor la sediul societăţii de la data convocării adunării generale, precum şi pe website-ul petroconst.ro.
 
Începând cu data de 3 aprilie 2024, celelalte materiale privind problemele incluse pe ordinea de zi vor fi puse la dispoziţia acţionarilor la sediul societăţii, între orele 9.00 - 12.00, în zilele lucrătoare.
 
De la aceeaşi dată, formularele de procuri speciale se pot obţine de la sediul societăţii între orele 9.00 - 12.00 în zilele lucrătoare.
 
Un exemplar al procurii trebuie depus în original la sediul societăţii, cel târziu cu 48 de ore înainte de data stabilită pentru prima şedinţă a adunării.
 
În cazul în care adunarea nu poate delibera ori lua hotărâri datorită neîntrunirii cvorumului statutar, cea de-a două şedinţă a adunării se va ţine la data de 25 aprilie 2024 ora 12.00, în acelaşi loc, cu aceeaşi ordine de zi şi aceeaşi dată de referinţă.
 
Despre Petroconst SA

Potrivit termene.ro, platformă consultată marți, 26 martie 2024, firma Petroconst SA a fost înființată în anul 1994, sediul social este în municipiul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „Lucrări de construcții a altor proiecte inginerești n.c.a“.
 
Pachetul de acțiuni al Petroconst SA este deținut de Dumitru – Ion Cilibia (23,4436%) și de Alți Acționari (76,56%). Dumitru – Ion Cilibia deține și calitatea de administrator, alături de Marin Abăseacă și Elena Stere.
 
Dumitru – Ion Cilibia mai apare în Aqualand SRL, în timp ce Elena Stere mai apare în Ssklai Investors SA.  
                                                       
În ce privește situația financiară pe anul 2022, Petroconst SA a avut o cifră de afaceri de 36.887.341 lei și o pierdere de 3.679.264 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 222.    
 
Platforma termene.ro informează că firma Petroconst SA are 15 contracte câștigate - achiziții directe și șase contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări – 25 martie 2024).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Firme Constanța
Conducerea Petroconst SA, delegată Florentinei Ciobanu și lui Ionuț Chirea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii