Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:45 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Neversea Beach, o oază de relaxare la malul mării. Cu ce surprize sunt așteptați fanii festivalului Neversea

ro

12 Jul, 2021 10:08 1791 Marime text
 
 
  • Neversea Beach a fost inaugurată sâmbătă, 10 iulie de la ora 14.00
  • Organizatorii promit că toți cei care aleg să vină la Neversea Beach vor avea parte de momente unice și de experiențe de neuitat.
  •  

Pentru al doilea an consecutiv, festivalul Neversea care aduna mii de iubitori ai muzicii pe plaja de la Constanța, nu va fi organizat. Cu toate acestea, fanii festivalului nu au fost uitați astfel că, începând de week-end-ul trecut Neversea Beach este gazda mai multor artiști, atât români cât și străini, care mixează pe scena amplasată pe plaja din zona Modern.
 
Neversea Beach a fost inaugurată sâmbătă, 10 iulie de la ora 14.00, iar pe scena amplasată pe plajă au urcat Julian Morris, Shiver, Fedde le Grand și DJ Andi.
 

„Dă-ți voie să simți libertatea și vei descoperi că într-un singur strop de apă se ascund toate secretele lumii. Vom simți marea sub tălpi, vom dansa cu picioarele în nisip, vom celebra soarele și vom scrie o nouă poveste împreună pe plaja noastră preferată“ – promit organizatorii Neversea Beach.

 

„Neversea Beach este o oază de relaxare, un loc unde te poți retrage ca să-ți trăiești bucuria, fie că asta înseamnă să privești în liniște marea, fie că pui semnul egal între bucurie și cocktailurile delicioase servite pe șezlong alături de prietenii dragi.

 
Dacă la festival escapada durează 4 zile, la Neversea Beach escapada durează o vară întreagă. În această oază nu tocmai secretă, oaspeții noștri vor găsi oameni ca ei: relaxați, fericiți, autentici. Și pentru că nimic fals nu poate fi simulat la nesfârșit, pe plaja noastră ne bucurăm de naturalețe de la o simplă privire a decorului până la interacțiunea cu noi“ – se arată pe site-ul Neversea Beach.
 
Organizatorii promit că toți cei care aleg să vină la Neversea Beach vor avea parte de momente unice și de experiențe de neuitat.
 

„Îmbrățișează elementele naturii și lasă-te purtat de ritmurile lumii. Beat-urile electronice se întrepătrund cu armonia muzicii exotice din America de Sud sau la marginile Orientului Mijlociu, într-o sonoritate unică, plină de ritmuri dinamice care te ademenesc într-un dans eliberator.
 
Scufundă-te în lumină și culoare, într-un decor exuberant, înconjurat de muzică neastâmpărată care te împinge dincolo de limitele distracției pe care le știai până acum. Hypnotics e exploziv, excesiv și 100% nebunie. Mix de beat-uri comerciale, cu arome de house, trance și EDM.
 
Defilează prin galeria cu amintiri, dansând toată noaptea pe ritmurile alături de care ai crescut. Călătorim prin toate discotecile anilor 80, 90 și 2000 și apoi începem din nou distracția în extravaganțele Studio 54. Mix de hit-uri din 80-90-00 care te poartă în zilele acelea perfecte când erai (mai) tânăr.
 
Lasă-te cuprins de o explozie de muzică și culoare în timp ce ești purtat de pe plaja fierbinte direct pe străzile din Rio de Janeiro. Prin venele noastre curge sangre caliente și, dacă îi ascultăm chemarea, vom dansa din zori până-n zori!“ – se mai arată în prezentarea de pe site-ul Neversea Beach.

Sursa foto: Facebook/The Neversea Beach
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii