Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:02 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Neversea, nominalizat la cea mai importantă categorie, „Best Major Festival” în cadrul European Festival Awards

ro

10 Nov, 2023 19:05 761 Marime text
Sursa foto: Neversea




 
  • La nivel european, în fiecare an fanii sunt invitați să-și voteze festivalul favorit în cadrul European Festival Awards, iar festivalul Neversea este nominalizat la cea mai importantă categorie „Best Major Festival”.
 
Încă din momentul lansării, în 2009, European Festival Awards s-a poziționat ca un eveniment care își propune să recompenseze inovația în industria de evenimente. În lista nominalizaților au fost incluse festivaluri europene care sunt implicate în acțiuni de sustenabilitate, caritabile sau sociale, dar și în proiecte care susțin dezvoltarea prin educație.
 
România se află pe harta marilor evenimente la nivel global datorită festivalului UNTOLD, care anul acesta a urcat pe locul 6 în topulcelor mai mari 100 de festivaluri din lume, iar Neversea devine festivalul cu cea mai rapidă ascensiune în Top 100 Festivals, unde ocupă locul 41 și marchează un nou record în cele 5 ediții ale sale.
 
Procedura de vot pentru cea de-a 13 ediție a European Festival Awards se încheie pe data de 30 noiembrie, iar ceremonia de decernare a trofeelor va avea loc în ianuarie 2024.
 
Citește și
Vești bune pentru fanii Neversea! Organizatorii au anunțat perioada în care va avea loc festivalul de la Constanța în 2024 (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii