Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:01 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial Constanța animată, starea din timpul sezonului estival

ro

18 Aug, 2023 18:00 1144 Marime text
  • Noi, cetățeni ai Constanței, simțim din plin pe timp de sezon cum orașul vibrează, cum se dezmorțește și capătă energie, în antiteză cu sezonul rece care aruncă un văl de monotonie peste ținutul pontic
 
Nu este un secret faptul că în perioada sezonului estival Constanța devine unul dintre cele mai animate orașe. Vremea caldă, briza mării, cluburile de pe plaje și altele transformă orașul dobrogean într-o atracție pentru turiști, dar și pentru oamenii locului.
 
Distracția la mare pe timp de vară este la ordinea zilei. Așa au stat lucrurile în anii trecuți, la fel stau și anul acesta.
 
Într-un editorial precedent denumit „1 mai, vestitorul sezonului estival și al distracței” aminteam de faptul că festivalul Grill Fest a fost unul din primele evenimente care a animat orașul de la malul mării și anunța deschiderea sezonului estival.
 
Între timp, la Constanța s-au tot derulat și se derulează evenimente, fie că vorbim de Neversea, de Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului, de Stagiunea Estivală „O vară sub semnul armoniei” sau de Sunscreen Film & Arts Festival.
 
Acestea au strâns laolaltă oameni din diferite colțuri ale țării sau chiar din străinătate. Au lăsat o amintire tuturor participanților, o poveste de spus mai departe, indiferent dacă suntem constănțeni sau turiști.
 
Noi, cetățeni ai Constanței, simțim din plin pe timp de sezon cum orașul vibrează, cum se dezmorțește și capătă energie, în antiteză cu sezonul rece care aruncă un văl de monotonie peste ținutul pontic.
 
Citește și:
Editorial Insuccesul unora este cea mai mare realizare a altora
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii