Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:54 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iustin Fabian Roman, prim-vicepreşedintele PDL Constanţa, a dăruit pachete de Paşti constanţenilor din Colegiul 6

ro

02 May, 2013 20:14 1877 Marime text
Iustin Fabian Roman, prim-vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene a PDL Constanţa, împreună cu Organizaţia de Tineret, a oferit pachete de Paşti şi cruciuliţe sfinţite locuitorilor din localităţile Colegiului 6. „M-am apropiat, în timpul campaniei pentru alegerile parlamentare, de aceşti oameni, mă interesează soarta cetăţenilor din Colegiul 6, care cuprinde zonele Abator, Poarta 6, Eforie, Agigea, Cumpăna şi alte zone, chiar dacă nu am câştigat alegerile.

Le-am dăruit câte un pachet de sărbători cu bucate tradiţionale, pentru a a-i asigura că sunt alături de ei, iar politicienii ar trebui să fie în mijlocul cetăţenilor şi la bine şi la greu”, a declarat Iustin-Fabian Roman, potrivit unui comunicat de presă.
Dacă cei mari au primit alimente, nici cei mici nu au fost uitaţi. Ei au primit ouă de ciocolată şi cruciuliţe sfiinţite. „Mă simt mult mai bogat când văd fericirea din zâmbetul sincer al copiilor. Cu acest prilej, am urat locuitorilor să aibă sărbători cu bine, să fie sănătoşi, liniştiţi şi fericiţi alături de cei dragi!”, a mai afirmat prim-vicepreşedintele PDL, Iustin Fabian Roman, de asemenea consilier în Consiliul Local Municipal Constanţa.     
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii