Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:16 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incident grav într-un liceu din Rădăuți. Mai mulți elevi au ajuns la spital. În ce stare sunt copiii

ro

07 Dec, 2017 18:36 1704 Marime text
Un număr de 22 de elevi de la un liceu din Rădăuți au ajuns, vineri, la spitalul municipal din localitate, după ce s-ar fi împrăștiat în unele spații ale unității școlare o substanță iritantă, posibil spray paralizant sau lacrimogen, conform Agerpres.ro
  
Managerul unității medicale, Traian Andronachi, a declarat, pentru AGERPRES, că niciunul dintre copii nu a fost internat și au plecat foarte repede de la spital, deoarece nu ''aveau afecțiuni deosebite'', fiind vorba ''mai mult de un atac de panică''.
 
Directorul Colegiului Național ''Eudoxiu Hurmuzachi'' din Rădăuți, Adrian Puiu, a confirmat incidentul și a declarat pentru AGERPRES că unitatea școlară a fost evacuată joi și s-a decis sistarea cursurilor după ce în școală s-ar fi simțit ''un miros mai altfel''.
 

''Nu am știut despre ce este vorba, dar cei mai sensibili au simțit mirosul. Eu, de exemplu, nu l-am sesizat. Preventiv am decis suspendarea cursurilor până știm exact despre ce este vorba (...) Câțiva elevi au ajuns la spital, dar nu au probleme de sănătate'', a spus directorul liceului.

 
Directorul colegiului a precizat că a fost anunțată și Poliția care efectuează cercetări în acest caz. 

Sursa: AGERPRES 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii