Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:49 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elev lovit de administratorul unui liceu din Constanța. Ce spun oamenii legii

ro

16 Jun, 2021 15:14 2420 Marime text
  • Elev bruscat de un administrator al unui liceu, la Constanța
  • Poliția a fost chemată la fața locului


Incident cu unul dintre administratorii  Liceului Internațional Constanța. Un grup de șase elevi, în timp ce se aflau în pauză, aceștia urmând cursurile Colegiului Tehnic Tomis, s-au așezat pe scările de la liceul învecinat pentru a sta de vorbă.

Conform acestora, la un moment dat, administratorul de la Liceul Internațional Constanța a venit în dreptul grupului de băieți iar pe unul dintre aceștia l-ar fi bruscat și l-a trântit la pământ, acesta fiind rănit la unul dintre membrele inferioare. Totodată, a fost strâns de mână și zgâriat de acesta.

Potrivit unor surse, un al doilea elev ar fi fost bruscat de către bărbat, dar acesta nu a depus plângere la poliție.


Oficial de la IPJ Constanța


Astăzi, în jurul orei 12.15, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un elev, de 15 ani, din cadrul Colegiului Tehnologic Tomis, din municipiul Constanţa, ar fi fost agresat fizic de către un bărbat, în urma unui conflict spontan.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că elevul, de 15 ani, în timp ce se afla în pauză, în afara curții liceului, ar fi fost bruscat de către un bărbat, de 35 de ani, moment în care ar fi căzut și s-ar fi lovit la un picior.

În cauză, polițiștii Secției 3 efectuează cercetări, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au condus la acest incident, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Cotidianul ZIUA de Constanța a cerut și un punct de vedere oficial la Inspectoratul Școlar Județean Constanța, însă până la momentul apariției materialului acesta nu a fost furnizat.

Totodată, conducerea Liceului Internațional Constanța va transmite un punct de vedere oficial cu privire la incident.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii