Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:54 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gelil Eserghep, preşedintele UDTTMR „De sărbătoarea Anului Nou Chinezesc, transmitem întregului popor chinez «La mulți ani!»”

ro

19 Feb, 2015 12:45 1540 Marime text
Președintele UDTTMR, Gelil Eserghep, a primit vizita Consulului General al Republicii Populare Chineze la Constanța, Eexcelenţa Sa Su Yanwen, și a soției sale, Zhen Shuqin, se arată într-un comunicat de presă al UDTTMR remis azi redacţiei.
 
Vizita a fost cu atât mai deosebită cu cât a avut loc în ajunul Anului Nou Chinezesc.
 
Președintele UDTTMR, Gelil Eserghep, a transmis pe această cale la mulţi ani întregului popor chinez.
 
„A fost o mare onoare pentru mine să primesc această diplomă din partea domnului Consul General al Republicii Populare Chineze la Constanța. Este o confirmare oficială a bunelor relații pe care le avem și a contribuției noastre la consolidarea relațiilor pe care România le are cu China. Având în vedere sărbătoarea Anului Nou Chinezesc, transmitem și noi personalului diplomatic acreditat în România și întregului popor chinez «La mulți ani!»”, a declarat președintele UDTTMR, Gelil Eserghep, după cum se mai arată în documentul citat.
 
Totodată, c prilejul acestei vizite,  diplomatul chinez i-a înmânat președintelui UDTTMR o Diplomă de Excelență, conferită „în semn de înaltă apreciere pentru contribuțiile la dezvoltarea relațiilor de colaborare și prietenie dintre cele două popoare, al Chinei și României”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii