Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:26 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Săgeata Năvodari este încrezătoare că va câștiga meciul cu FC Botoșani

ro

01 Aug, 2013 21:10 2344 Marime text
Conferința de presă organizată de Săgeata Năvodari înaintea meciului din etapa a III-a, de la Botoșani, a scos în evidenţă moralul bun al formației dobrogene. Antrenorul Tibor Selymes a avut cuvinte de laudă la adresa gazdelor, dar crede în posibilitățile trupei pe care o pregătește .
„O să fie un meci dificil pentru că FC Botoșani este o echipă care poate să alerge 90 de minute, este foarte bine organizată, dar vom fi și noi la fel, o să dăm totul pentru că trebuie să câștigăm puncte. Eu sunt încrezător că vom câștiga, venim cu un plus și sunt sigur că vom câștiga acest meci.” a afirmat în cadrul conferinței de presă Tibor Selymes, antrenor Săgeata Năvodari.
Aflat la al treilea joc pe prima scenă, Ionuț Filip este și el încrezător că formația sa va face faţă elanului gazdelor.
“O să fie un meci greu, de luptă, trebuie să ne mobilizăm, să fim uniți și să muncim ca să caștigăm. Sper să luăm trei puncte ca să mergem mai departe.” a declarat Ionuț Filip, jucător Săgeata Năvodari.
Imediat după conferință, delegația dobrogeană a plecat la Piatra Neamț, unde va înopta, urmând ca vineri să se deplaseze la Botoșani, unde va efectua un antrenament la ora jocului. Meciul FC Botoșani - Săgeata Năvodari este programat sâmbătă, de la ora 18.00.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii