Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:04 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Căminul Cultural din Saligny, deschis în două săptămâni

ro

25 Nov, 2011 01:20 2542 Marime text
Saligny_Gabriel_Tatulescu.jpgCăminul Cultural din Saligny, care a fost încredinţat SRL-ului Consiliului Judeţean Constanţa, SC Domeniul Public şi Privat SRL, pentru a o reparaţie capitală, va fi gata în aproximativ două săptămâni.

Primarul comunei, Gabriel Tătulescu, spune că ritmul de lucru al constructorilor a fost unul foarte bune şi s-a ţinut cont şi de indicaţiile sale în timpul lucrărilor. „Au trei luni de când au început să lucreze, merg foarte bine, ce am avut de spus pentru a fi retuşat s-a făcut, a existat înţelegere", a mai adăugat primarul. De precizat că lucrarea a fost realizată de SC Artemis Comp SRL, societatea fiind singura care a participat la această licitaţie, fiind declarată câştigătoare. Contractul între autoritatea contractantă şi societatea care s-a ocupat de lucrări a fost încheiat pe 11 mai a.c., valoarea totală a investiţiei privind reabilitarea obiectivului fiind de 794.562,65 de lei fără TVA.

Societatea s-a mai ocupat de astfel de lucrări de la SC Domeniul Public şi Privat SRL la Ciobanu (reabilitare dispensar medical), Hârşova (Grădiniţa Prichindel) şi la Crucea (reabilitare dispensar medical).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii