Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:43 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Căminul Cultural din satul Viile, comuna Ion Corvin va fi reabilitat cu finanțare din PNRR

ro

17 Feb, 2023 10:40 1005 Marime text



Administrația locală din comuna Ion Corvin a obținut finanțare pentru cel de-al doilea proiect depus pe Componenta10 - Fondul Local, din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Proiectul ,,Reabilitarea moderată a clădirii publice Cămin Cultural Viile - pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul comunei Ion Corvin," are o valoare de 1.066.158,37 cu TVA inclus.

,,La finalul anului trecut, am obținut finanțare pentru proiectul „Dezvoltarea infrastructurii de transport verde – Piste de biciclete în localitățile Ion Corvin și Viile, tot prin Planul Național de Redresare și Reziliență, componenta 10 – Fondul local”. Valoare acestuia este de 2.050.304,55 lei.

În același timp, mai avem încă două proiecte pentru care sperăm să obținem finanțare. În paralel am obținut o primă finanțare în valoare de 7,5 milioane lei de la CNI, prin ,,Anghel Saligny", pentru unul din cele două proiecte pe care le-am depus pentru asfaltarea Drumului Comunal 49 - Ion Corvin-Viile”, a declarat Tudorița Floros, primarul comunei Ion Corvin.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii