Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:13 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce societate se va ocupa de renovarea și modernizarea căminului cultural din satul Vârtop, comuna Albești, județul Constanța

ro

09 Jun, 2021 09:18 3557 Marime text
Primăria comunei Albești, județul Constanța a atribuit recent un contract de execuție lucrări în cadrul proiectului „Renovare, Modernizare și dotare cămin cultural, Parter, comuna Albești, sat Vârtop, județul Constanța“.
 
Potrivit Licitatiapublica.ro, contractul presupune realizarea unor lucrări de renovare și modernizare a unui cămin cultural în satul Vârtop, comuna Albești, județul Constanta, în conformitate cu documentația tehnica aprobată, respectiv Proiectul Tehnic intitulat „Renovare, Modernizare și dotare cămin cultural, Parter, comuna Albești, sat Vârtop, județul Constanța“, elaborat de S.C. General Europlan Proiect S.R.L.
 
Astfel, lucrările aferente acestui obiectiv constau în principal în realizarea de:
- lucrări de amenajare a terenului
- lucrări de amenajări pentru protecția mediului
- lucrări de terasamente
- lucrări de rezistență
- lucrări de arhitectură
- lucrări de amenajări exterioare
- lucrări de instalații sanitare
- lucrări de instalații electrice
- lucrări de instalații termice
 
Se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor în termen de 13 zile. Autoritatea contractantă va raspunde solicitărilor de clarificări înainte cu 6 zile de data limita de depunere a ofertelor.
 
Valoarea totală a achiziției (fără TVA): 1.225.043,88 RON
 
Conform licitatiapublica.ro, contractul a fost atribuit societății MDC Actual Building Constanța.
 
Despre MDC Actual Building SRL
 
Potrivit datelor furnizate de confidas.ro, societatea MDC Actual Building SRL a fost înființată în anul 2018 și are sediul social în municipiul Constanța, strada Sabinelor.
Societatea este parte într-un dosar aflat pe rolul instanțelor, a obținut până în prezent 7 contracte publice și are o cifră de afaceri (conform raportării pe anul 2020) de 2.913.808 lei, profit net de 240.995 lei și un număr mediu de nouă angajați. 
Unic asociat al societății este Claudiu Dan, acesta fiind și administratorul societății. Numele acestuia apare menționat în două societăți, în prezent radiate. Este vorba despre Malibu Star SRL, unde a fost unic asociat și Miclal Top SRL, unde a fost asociat 50%.
 
Conform confidas.ro, în perioada 01.04.2020 - 03.01.2013, compania MDC Actual Building S.R.L. a încheiat 7 contracte de achiziții publice în valoare totală de 9.021.084,05 lei.
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Sursa foto: Arhiva ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii