Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:37 20 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație organizată de Primăria Limanu, anulată. Este vizată renovarea Căminului Cultural 2 Mai

ro

07 May, 2021 00:00 567 Marime text
  • Licitația pentru renovarea și modernizarea Căminului Cultural din 2 Mai a fost anulată


Primăria comunei Limanu a organizat o licitație pentru atribuirea unui contract pentru furnizarea de mobilier pentru obiectivul de investiții „Renovare, modernizare și dotare Cămin Cultural, localitatea 2 Mai, comuna Limanu, județul Constanța”. Licitația a fost anulată.

Rezultatul a fost publicat pe 5 mai 2021. Contractul vizează furnizarea de mobilier pentru obiectivul de investiții „Renovare, modernizare și dotare cămin cultural, localitatea 2 Mai, Comuna Limanu, Județul Constanța”, care va asigura propagarea culturii în spaţiul rural al comunei Limanu, găzduind evenimente culturale și sociale.

Obiectivul general al furnizării bunurilor îl reprezintă obținerea unei dezvoltări culturale echilibrate a comunității rurale pentru îmbunătățirea calității vieții populației din comuna Limanu.

De asemenea se urmărește atingerea următoare obiective specifice:
• Îmbunătățirea condițiilor tehnice necesare organizării unor evenimente atât la nivel locat, cât și județean
• Creșterea accesului populației rurale la evenimentele culturale
• Transformarea căminului cultural într-un adevarat centru comunitar de acces la informație, cultură și de coeziune socială

Componentele furnizării: conform fișei tehnice atasate prezentei documentatii.
Rezultatul acestei investiții va fi întărirea rolului activităților culturale în sat 2 Mai, comuna Limanu, transformând Căminul Cultural în adevarat centru comunitar de acces la informație, cultură și coeziune socială, cu atât mai mult cu cât trebuie luat în considerare potențialul turistic deosebit de atractiv al satului 2 Mai.

Pe 29 aprilie 2021, licitația a fost anulată, motivul fiind abateri grave de la prevederile legislative care afectează procedura de atribuire sau este imposibilă încheierea contractului, Conform art.212 alin.1 lit.c și alin.2
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii