Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:12 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep debutează astăzi la Turneul Campioanelor de la Singapore

ro

23 Oct, 2017 00:00 2000 Marime text
Turneul Campioanelor, de la Singapore, este prima întrecere la care jucătoarea de tenis Simona Halep evoluează din postura de lider mondial. Constănţeanca debutează astăzi, urmând a o întâlni, de la ora 14.30 (în direct la Digi Sport 2), pe Caroline Garcia (Franţa, 8 WTA), cea care a învins-o recent în finala de la Beijing, în primul meci după ce Simona îşi asigurase locul întâi în lume, în urma victoriei din semifinale cu Jelena Ostapenko.
 
„Atunci am fost puţin obosită după acea zi nebună, puţin consumată emoţional. Mi-a fost greu să mă concentrez, dar şi Caroline a jucat bine. Luni (n.r. astăzi), va fi însă alt meci, puţin diferit. E prima partidă din turneu, nu finala. Sunt pregătită pentru această confruntare, pe care o aştept cu nerăbdare. A însemnat mult pentru mine că am devenit lider al clasamentului WTA după toate problemele pe care le-am avut în acest an“, a declarat Simona Halep. Al doilea meci de astăzi din grupa constănţencei este Elina Svitolina (Ucraina, 4 WTA) - Caroline Wozniacki (Danemarca, 6 WTA) şi va începe în jurul orei 16.00.
 
Simona Halep se va afla acum la a patra participare la Turneul Campioanelor, întrecere care le reuneşte pe cele mai bune opt jucătoare ale lumii. Cel mai bun parcurs l-a avut în 2014, când a disputat finala, contra Serenei Williams. Americanca a câştigat, dar în grupă victoria i-a aparţinut Simonei. Caroline Garcia, în schimb, evoluează pentru prima dată la Turneul Campioanelor. Cele două sportive se vor întâlni astăzi pentru a patra oară în circuitul profesionist, Halep conducând cu 2-1 la numărul de victorii.
 
Întrecerea de la Singapore a început ieri, cu primele meciuri din grupa albă: Karolina Pliskova (Cehia, 3 WTA) - Venus Williams (SUA, 5 WTA) 6-2, 6-2 şi Garbine Muguruza (Spania, 2 WTA) - Jelena Ostapenko (Letonia, 7 WTA) 6-3, 6-4.
 
Sursa foto: Facebook (Simona Halep FanSpace) 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii