Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:51 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesajul lui Ilie Stan După 0-4 la Brăila, FC Farul primeşte astăzi vizita Dunării Călăraşi

ro

16 Apr, 2016 00:00 2827 Marime text
FC Farul susţine astăzi, de la ora 11.00, meciul din etapa secundă a turneului play-off din Liga a 2-a, întâlnind pe teren propriu Dunărea Călăraşi. „Marinarii“ vin după un eşec usturător etapa trecută, 0-4 în deplasare cu Dacia Unirea Brăila. 
 
În decembrie 2015, în etapa a 18-a a Ligii a 2-a, Dunărea Călăraşi a câştigat la Constanţa cu 6-2. După prima etapă din play-off, clasamentul este următorul: 1. Rapid - 25p, 2. Brăila - 24p, 3. Călăraşi - 24p, 4. Clinceni - 20p, 5. Farul - 19p, 6. Bacău - 18p. Celelalte două partide din runda de sâmbătă sunt SC Bacău - Dacia Unirea Brăila (ora 11.00) şi Academica Clinceni - Rapid Bucureşti (ora 13.00).
 
„Fiecare joc în parte e foarte important, însă cel care urmează e cel mai important. Vrem să dăm uitării eşecul dureros de la Brăila. Bine organizaţi şi cu mai multă determinare şi atitudine, sperăm să reuşim. Depinde şi cum se vor prezenta băieţii la ora jocului, cât de concentraţi vor fi şi cât de mult îşi vor dori victoria“, a declarat Ilie Stan, antrenorul principal al FC Farul.
 
În etapa a treia din play-off, Farul întâlneşte Rapid Bucureşti, iar apoi, în etapa a patra, Academica Clinceni. Meciul cu giuleştenii, din prima etapă intermediară a turneului play-off, se joacă în capitală, joi, 21 aprilie, de la ora 17.30, iar confruntarea cu Clinceni va fi găzduită de stadionul „Farul“ din Constanţa, duminică, 24 aprilie, de la ora 11.00. În etapa a cincea, „marinarii“ întâlnesc în deplasare SC Bacău, vineri, 29 aprilie, de la ora 17.30.

Acţiune de ecologizare a suporterilor la stadionul „Farul“

Suporterii FC Farul de la Peluza Sud şi din Tribuna B au anunţat că vor participa, după meciul cu Dunărea Călăraşi, la o nouă acţiune de ecologizare a stadionului „Farul“ şi a împrejurimilor acestuia. Acţiunea se desfăşoară sub deviza „Nouă ne pasă de Farul!“.

„Considerăm că a fi suporter presupune şi o importantă componentă civică. Ne dorim un oraş, un stadion şi, de ce nu, un fotbal mai curat. Va fi o altfel de ieşire la iarbă verde, între prieteni, într-o zi frumoasă de aprilie. Deşi în Constanţa au fost organizate în mai multe rânduri asemenea campanii, zona stadionului a fost ocolită. Rămâne de datoria noastră să facem curat în locul unde am trăit şi bucurii, dar şi tristeţi, loc care a devenit pentru mulţi o a doua casă. Vă aşteptăm alături de noi! Vom încerca să asigurăm suficiente materiale (saci şi mănuşi din plastic) pentru toţi cei care doresc să participe. Precizăm că această activitate nu are un caracter politic, iar singurul nostru interes este binele clubului Farul“, au postat suporterii pe pagina de Facebook „FC Farul Constanţa 1920“.

Sursa foto: Facebook (Mamaia TV)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii