Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:03 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul a bătut cu 5-2, dar Hagi a avut şi motive de nemulţumire „Pentru a doua repriză, sunt supărat foc“ (galerie foto)

ro

02 Oct, 2017 00:00 1483 Marime text
Etapa a 13-a a Ligii 1, ultima din turul sezonului regulat, i-a adus campioanei en-titre a României, FC Viitorul, cea mai categorică victorie de până acum din campionat, 5-2 (4-1), la Ovidiu, cu CSM Poli Iaşi.
 
Eroul gazdelor a fost atacantul George Ţucudean, care, după o perioadă marcată de ghinioane, cu meciuri în care a ratat şi din cele mai favorabile poziţii, a marcat în această partidă de patru ori, în minutele 15, 40, 43 şi 50! Celălalt gol al gazdelor a fost înscris de Chiţu, în minutul 44. Golurile ieşenilor au fost reuşite de Platini (18) şi Jo. George (70). Ţucudean a ajuns la şase goluri marcate în actualul sezon al Ligii 1 şi i-a egalat în fruntea clasamentului golgheterilor pe Laurenţiu Buş şi Alexandru Tudorie.

„Degringoladă totală“

Managerul tehnic al FC Viitorul, Gică Hagi, a fost mulţumit de prima repriză, dar evoluţia jucătorilor săi din partea secundă l-a supărat tare. „Am reuşit o primă repriză fantastică, în care am jucat serios şi disciplinat. Am avut răbdare şi am construit bine. Mingea a circulat bine dintr-o parte în alta a terenului şi am ştiut să dezvoltăm jocul. Am combinat unde a trebuit şi am dus mingea în careu. Toţi trei atacanţii au făcut un meci foarte bun. Am vorbit cu ei înainte de meci. Mă bucur că s-au deblocat, că le-a ieşit. Însă, pentru a doua repriză, sunt supărat foc. Îmi pare rău pentru fundaşi şi mijlocaşi. Degringoladă totală. Sper să uităm cât mai repede această repriză, pentru că nu are nimic în comun cu noi, cu seriozitatea, cu tinereţea, cu entuziasmul şi cu disciplina pe care trebuie să le avem. Din păcate. Abia aşteptam să se termine meciul. I-am oferit adversarului timp şi spaţiu. Nimic din ce vorbiserăm la pauză. A durat doar două minte, până am marcat golul patru, unul frumos, pe contraatac, când echipa a fost scurtă şi a recuperat. Aşa trebuia să facem toată repriza. Dar, din păcate, nu m-au ascultat. Au zis «Da», iar în teren a fost cu totul altceva“, a declarat Hagi.

Amical în perioada de întrerupere a Ligii 1

În urma acestei victorii, FC Viitorul a ajuns la 17 puncte în 13 meciuri, având cinci victorii, două egaluri şi şase înfrângeri, golaveraj 15-13. Liga 1 se va întrerupe pentru două săptămâni deoarece naţionala României va susţine, pe 5 octombrie (acasă cu Kazahstan) şi pe 8 octombrie (în Danemarca), ultimele două meciuri din preliminariile Campionatului Mondial din 2018. În această perioadă, e posibil ca FC Viitorul să dispute un joc amical. Următoarea partidă oficială pe care o va disputa campioana României în campionat e sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 16.30, în deplasare cu Gaz Metan Mediaş.
 
Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii