Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:01 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dacă bate, vineri, la Constanţa, CS Sevlar, BC Athletic se califică la turneul final

ro

13 Apr, 2017 00:00 2871 Marime text
Echipa Under-18 de baschet masculin BC Athletic Constanţa se află în faţa obţinerii calificării matematice la turneul final al Campionatului Naţional. Jucătorii pregătiţi de Alexandru Olteanu şi Bogdan Ivanovici întâlnesc vineri, 14 aprilie, pe teren propriu, CS Sevlar Ploieşti, iar cu o victorie, constănţenii nu mai pot pierde locul trei, calificant. Partida se joacă de la ora 13.00, la Sala Sporturilor. 
 
„Vrem victoria şi cred vom face un meci bun. Sunt aproape sigur că vom câştiga. Nu ne dorim un turneu de baraj. O ştiu şi copiii, care se vor dedica total. Moralul este bun, la Sibiu am jucat destul de bine. Am pierdut la un punct. În general, meciurile între echipe bune se termină la un scor strâns. Pe final, am tratat prost câteva faze. Suntem pe aceeaşi pantă ascendentă din ultimul timp. Probabil că există presiune pe umerii copiilor, dar eu mă bucur că este, pentru că numai aşa putem creşte. Cred că vor face faţă, iar suporterii îi vor purta spre calificare. Îi aşteptăm la sală pe colegii lor de la liceu, dar şi pe ceilalţi iubitori ai baschetului, pentru că este printre ultimele meciuri pe care le vom disputa acasă în acest an. Sper ca sala să fie plină. Toţi componenţii lotului sunt valizi, cu excepţia lui Takacs-Sixt, revenit la antrenament, dar încă în perioada de acomodare cu efortul“, a declarat Alexandru Olteanu.

Se mulţumesc şi cu calificarea de pe locul trei

„Copiii sunt obişnuiţi cu prezenţa la turneul final, deci nu cred că vor resimţi prea mare presiune. Este unul dintre obiectivele noastre, aşa că ne aşteptam să ne batem la calificare. Ne-am fi dorit să ne calificăm de pe locul doi, dar ne mulţumim şi cu una de pe poziţia a treia. Mai sunt şanse teoretice la locul doi, dar, practic, e foarte greu să mai atingem această. Ne-am dori să organizăm la Constanţa turneul final“, a spus şi Bogdan Ivanovici.

Promit victoria

„Adversarul e unul puternic, în tur a fost un meci disputat. Ploieştenii sunt foarte arţăgoşi şi au un antrenor cu experienţă. Cred că, vineri, va fi un meci foarte frumos. În afară de aceasta, mai avem de disputat în turneul semifinal un meci, în capitală, dar vrem să tranşăm soarta calificării de acum“, a spus Andrei Talpeş, managerul BC Athletic. „Suporterilor le promitem victoria. Va fi un meci frumos, pe care cred că îl vom câştiga. Nu cred că ne vor crea probleme. Sper ca, la final, să urcăm pe podiumul naţional“, a arătat jucătorul Cătălin Miloş.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii