Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:43 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Judeţean Constanţa lasă echipa pe marginea prăpastiei S-a cerut în instanţă falimentul clubului de volei Tomis

ro

21 Aug, 2013 00:00 1676 Marime text
Clubul de volei feminin CSV 2004 Tomis se zbate în ape tulburi. Confruntată cu mari probleme financiare încă din sezonul trecut, gruparea păstorită de Consiliul Judeţean Constanţa (care se aude că nu se va mai implica financiar) a mai dat peste o belea. O firmă constănţeană, SC Miricos SRL, care se ocupă cu vânzarea în sistem en-gros de produse alimentare, a cerut în instanţă falimentul clubului, pentru restanţe financiare. Dosarul cu numărul 7661/118/2013 a fost înregistrat la Tribunalul Constanţa pe 14 august 2013, iar primul termen de judecată a fost fixat pentru data de 18 octombrie 2013. „Este un litigiu comercial. Vrem să ne recuperăm banii”, a declarat Nicolae Zavelca, administratorul creditorului. Iulian Urban, reprezentantul agenţiei de colectare a debitului care reprezintă SC Miricos SRL în acest proces, a spus că cei de la CSV 2004 Tomis au cumpărat produse alimentare pe care nu le-au plătit, suma în discuţie fiind de aproximativ 50.000 de lei. „Nu e niciun fel de problemă, se va rezolva”, a spus însă Costinel Stan, preşedintele executiv al clubului, care a precizat că echipa va începe pregătirile pe 1 septembrie, deşi, la ora aceasta, nu se ştie cu ce lot va porni la drum.

Clasată pe locul trei în ediţia trecută de campionat, după ce, în precedentele două stagiuni, ieşise campioană a României, CSV 2004 Tomis a rămas fără jucătoare şi antrenor principal, potrivit voleiromania.ro, care anunţă că, din campionatul trecut, mai este la echipă doar secundul Constantin Alexe. Au plecat: Diana Calotă (coordonatoare), Elena Butnaru (centru, retrasă din activitate), Sherline Holness (Canada - centru, la Beziers Volley, în Franţa), Dominique Lamb (SUA - centru, la Rote Raben Vilsbiburg, în Germania), Claudia Gavrilescu (centru, la CSM Bucureşti), Cristina Cazacu (extremă sau universal, la CSM Bucureşti), Jasna Majstorovic (Serbia - extremă, la Bakirkoy Belediyesi Yesilyurt Istanbul, în Turcia), Natasa Sevarika (Serbia - extremă, la Hainaut Volley, în Franţa), Marina Vujovic (Serbia - libero, la Ştiinţa Bacău). Antrenorul principal Darko Zakoc a plecat la ZOK Partizan Vizura Belgrad, echipă din ţara sa natală (Serbia). În sezonul trecut, voleibalistele de la CSV 2004 Tomis au protestat în mai multe rânduri faţă de restanţele financiare. La încălzirea de la meciuri au purtat tricouri cu mesajul „Şanse, promisiuni, speranţe...”, la unele antrenamente nu au participat, iar la Cupa României de la Craiova nu s-au prezentat, clubul evoluând cu echipa de speranţe. 

Sursa foto: cev.lu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii