Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:59 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Activitatea mea la HCM se incheie aici"

ro

19 May, 2008 00:00 689 Marime text

Tehnicianul HCM-ului, Vasile Stanga, a declarat ca nu va mai ramane pe banca gruparii constantene pentru ca nu si-a indeplinit obiectivul

Handbal Club Municipal a ratat si ultimul obiectiv al sezonului, formatia pregatita de Vasile Stanga pierzand finala Cupei Romaniei cu Steaua, scor 33-32, dupa executarea a doua serii de lovituri de la 7 metri. Steaua Bucuresti a cucerit Cupa Romaniei la handbal masculin dupa ce a invins dramatic pe HCM cu scorul de 33-32 dupa lovituri de la 7 metri. Ultimul meci al actualei stagiuni s-a desfasurat sub semnul echilibrului. In primele minute, Steaua a preluat conducerea si s-a distantat la 8-5, insa, Laurentiu Toma, nu a fost de acord cu ostilitatile din teren, reusind sa ii tina in meci pe vicecampioni. Scorul la pauza a fost egal, 12-12. In a doua parte a meciului a fost randul constantenilor sa treaca la carma meciului, reusind sa se distanteze chiar si la trei goluri, scor 18-15. Stelistii au gasit, insa, puterea de a reveni, iar ultimele trei minute au adus un joc in viteza, in urma caruia cele doua echipe au reusit sa inscrie la fiecare atac. Desi a avut ultimul atac, echipa pregatita de Vasile Stanga nu a reusit sa inscrie, iar meciul s-a incheiat dupa 60 de minute la egalitate, scor 26-26. Echilibrul s-a pastrat si in cadrul aruncarilor de la 7 metri, fiind nevoie de numai putin de doua serii a cate 5 aruncari pentru a desemna castigatoarea partidei. Prima serie a fost marcata de o ratare de fiecare parte, fostul jucator al HCM-ului, Stravrositu si Adzic nereusind sa inscrie. In cea de-a doua serie de aruncari, presiunea exercitata asupra celor doua formatii si-a spus cuvantul, Georgescu si Cian ratand pentru bucuresteni, in timp ce pentru echipa constanteana au ratat Nadoveza, Csepreghi, ultima lovitura fiind ratata de Laurentiu Toma.

Arbitraj ostil

Tehnicianul echipei HCM Constanta, Vasile Stanga, a declarat, duminica, dupa ce formatia sa a pierdut finala Cupei Romaniei cu Steaua, scor 32-33, ca nu va mai ramane pe banca gruparii constantene pentru ca nu si-a indeplinit obiectivul. "Activitatea mea la HCM se incheie aici. Eu am avut un obiectiv de indeplinit si nu am reusit. Voi avea cu discutie cu Consiliul de Administratie, dar sunt sigur ca nu vom continua impreuna", a spus Vasile Stanga dupa meci. Principalul constantenilor considera ca finala Cupei Romaniei a fost influentata de arbitraj. "Cum poti sa castigi cu cea mai corupta brigada de arbitri din Romania? Dupa meci le-am spus jucatorilor mei ca ei sunt castigatorii morali". HCM va evolua in Cupa Cupelor ca finalista, iar Steaua va juca in Liga Campionilor. Astfel, configuratia este urmatoarea: Steaua in Liga Campionilor, HCM Constanta in Cupa Cupelor, Stiinta Bacau in Cupa EHF, iar UCM Resita, Universitatea Bucovina Suceava si HC Odorhei, in Challenge Cup.

Scris de: {autor}Paul SERBAN{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii