Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:02 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alibec, aproape de un transfer în Premier League

ro

25 May, 2011 00:59 3191 Marime text

alibec_2.jpgDupă ce mai multe echipe din Italia au căutat să-l achiziţioneze sau să-l împrumute de la Inter Milano pe Denis Alibec, ieri, o nouă echipă şi-a manifestat interesul pentru atacantul originar din Mangalia.

După Gabriel Tamaş, transferat anul trecut de West Bromwich Albion, un alt jucător ar putea evolua în Premier League. Fostul jucător al Farului, Denis Alibec, este pe lista de achiziţii a formaţiei Queens Park Rangers, echipă proaspăt promovată în prima ligă din Anglia. „Oficialii lui Inter s-au întâlnit cu cei de la Queens Park Rangers pentru a discuta despre eventualele transferuri ale lui Sulley Muntari şi Denis Alibec, jucători apreciaţi de clubul din Albion", anunţă cei de la tuttomercatoweb.com. Totodată, informaţia a fost confirmată şi de preşedintele celor de la Queens Park Rangers, Gianni Paladini. Fotbalistul în vârstă de 20 de ani a fost transferat de la Farul la campioana Italiei în urmă cu doi ani, în schimbul a 800.000 de euro. Denis a strâns în acest timp şi două prezenţe la echipa mare şi este unul dintre golgheterii echipei de tineret a Interului, Primavera.

Până atunci însă, Alibec a fost prezent la reunirea lotului naţionalei U21 a României, în vederea pregătirii startului campaniei de calificare la turneul final al Campionatului European din 2013. Echipa antrenată de Emil Săndoi va disputa pe 3 iunie primul meci din cadrul preliminariilor, pe teren propriu, împotriva selecţionatei similare a Kazahstanului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii