Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:28 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Subiectul „Revenirea lui Denis Alibec“, lămurit. Comunicat Farul Constanța și declarația fotbalistului

ro

26 Jan, 2024 15:43 1325 Marime text


Farul Constanța a emis un comunicat pe marginea subiectului de care s-a vorbit mult în ultima vreme: Denis Alibec, revenire la campioana României.

De asemenea, este prezentată și o declarație a atacantului care joacă acum la o echipă din Qatar.

Comunicatul este o reacție la un articol de presă.   

“În urma articolului apărut pe site-ul «Prosport», «S-au încheiat negocierile pentru transferul lui Denis Alibec», preluat ulterior și de celelalte site-uri de sport, din respect pentru suporterii constănțeni dorim să facem câteva precizări:

- Denis Alibec este unul din cei mai importanți jucători pe care i-a avut clubul nostru și care, în sezonul trecut, a fost determinant în câștigarea campionatului.

- Cu toții ne-am fi dorit revenirea unui astfel de jucător valoros la Constanța, dar, din păcate, acest lucru nu poate fi realizat în acest moment.

- Farul nu poate negocia revenirea lui Denis Alibec, pentru că se află sub contract și este unul dintre jucătorii importanți ai clubului din Qatar.

Denis Alibec, 26.01.2024:


«O revenire a mea la Constanța nu depindea de mine și nici de Farul, ci numai de actualul club. Sunt jucător sub contract și cei de aici au, de asemenea, anumite obiective. În plus, între mine și Farul nu va fi nevoie niciodată de negociere, ne-am înțelege cu siguranță. Din păcate, afirmațiile apărute în presă, cum că aș fi fost deranjat că Farul nu a negociat pentru mine, sunt neadevărate, pe mine nu m-a contactat nimeni. Eu am discutat cu antrenorul de aici și o plecare a mea nu era posibil㻓, se arată în comunicat.
 

Sursa foto: Farul Constanța

Citește și:


Editorial
Când dragostea pentru Farul Constanța e neprețuită
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii