Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:05 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Revenirea la Farul Constanța, una dintre variantele lui Denis Alibec!

ro

02 Dec, 2023 21:38 3947 Marime text


Om de bază la echipa națională a României, atacantul Denis Alibec vrea să fie cât mai bine pregătit în vederea turneului final al Campionatului European din 2024, competiție la care astăzi, 2 decembrie 2023, s-au tras la sorți grupele.

În prezent, fostul golgeter al Farului Constanța joacă la echipa Muaither SC, din Qatar, și a mărturisit că, pentru a avea un nivel de vârf pentru Euro 2024, ia în calcul și un transfer la o altă echipă, într-un campionat mai puternic, în pauza competițională de iarnă.

Iar, după cum a mărturist la Digi Sport Denis Alibec, una dintre variantele sale ar putea fi și Farul Constanța!

Prezența la un turneu final e o șansă unică în viață, de aceea vreau să fiu cât mai bine pregătit pentru Euro 2024. Am vorbit cu Mister și poate mă transfer în iarnă. Am înțeles că acum pot juca și la trei echipe într-un an, dacă nu, la Farul. Însă prima dată mă gândesc să joc la actuala echipă, am contract aici. Totul depinde de ei. În Qatar, ritmul meciurilor e bun, dar la antrenamente nu e foarte intens. La Muaither, joc extremă dreapta în sistemul 4-3-3 și trebui să cobor cu fundașul advers, ceva nou pentru mine, dar mă adaptez, a declarat Denis Alibec, la Digi Sport.   

   
Sursa foto: Farul Constanța

Citește și:


Denis Alibec, mesaj emoționant după plecarea de la Farul Constanța
„A fost un an incredibil, cel mai frumos capitol din viața mea!“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii